پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (5), شماره (1), سال (2016-6) , صفحات (73-86)

عنوان : ( بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس )

نویسندگان: جلال محمدزاده , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , فریده طباطبائی یزدی , آرش کوچکی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس

کلمات کلیدی

, امولسیون, تنش های محیطی, مانان, مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس