پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (5), شماره (1), سال (2016-6) , صفحات (73-86)
عنوان : ( بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس )
نویسندگان: جلال محمدزاده , رسول کدخدایی , سید علی مرتضوی , فریده طباطبائی یزدی , آرش کوچکی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس