عنوان : ( کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه )
نویسندگان: ارزو عباسی مایوان , ناصر صداقت ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
وشت تازه یکی از فساد پذیر ترین مواد غذایی است، که در صورت فساد منجربه ایجاد بیماری¬های شدید می¬شود. از این رو، سیستم¬های نوین بسته بندی، به طور مداوم در پاسخ به تقاضا¬های رو به رشد جامعه امروزی، نسبت به ارائه محصولاتی گوشتی تازه با کیفیت و ایمنی بهبود یافته، در حال پیشترفت می¬باشند. دراین بین، به کار گیری تکنولوژی¬های مختلف بسته بندی فعال در حفظ کیفیت و گسترش زمان ماندگاری و ایمنی محصولات گوشتی، از جایگاه ویژه ای بر خوردار است. به طوری که، امروزه انواع مختلف سته بندی¬های فعال تجاری، نظیر جاذب رطوبت، جاذب اکسیژن، رها سازهای دی اکسید کربن و بسته بندی¬های ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در دسترس می¬باشند.
کلمات کلیدی
, گوشت تازه, بسته بندی¬های فعال تجاری, جاذب¬های رطوبت, جاذب¬های اکسیژن, رها دی اکسید کربن, بسته بندی های ضد میکروبی و انتی اکسیدانی@inproceedings{paperid:1056806,
author = {عباسی مایوان, ارزو and صداقت, ناصر},
title = {کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه},
booktitle = {دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی},
year = {2016},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {گوشت تازه، بسته بندی¬های فعال تجاری، جاذب¬های رطوبت، جاذب¬های اکسیژن، رها دی اکسید کربن، بسته بندی های ضد میکروبی و انتی اکسیدانی},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه
%A عباسی مایوان, ارزو
%A صداقت, ناصر
%J دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
%D 2016