بهداشت مواد غذائی, دوره (6), شماره (2), سال (2016-8) , صفحات (13-24)

عنوان : ( بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی )

نویسندگان: آنا براتی , علی محمدی ثانی , مسعود یاورمنش ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

گیاه اسکروفولاریا خراسانیکا (Scrophularia khorassanica) از تیره گل میمون و گونه بومی ایران و خراسان است که اطلاعات کافی در مورد آنالیز اسانس و اثر ضدباکتریایی آن موجود نیست. با توجه به استفاده های درمانی محلی این گیاه و سایر گونه های آن، در این مطالعه ترکیبات اسانس و اثر عصاره های آبی و متانولی گیاه مذکور بر باکتریهای اشریشیاکولای و استافیلوکوکوس اورئوس مورد بررسی قرار گرفت. عصاره ها به روش ماسراسیون و اسانس توسط تقطیر با آب تهیه گردیدند.

کلمات کلیدی

, عصاره اسکروفولاریا خراسانیکا, حداقل غلظت بازدارندگی, حداقل غلظت کشندگی, اسانس