عنوان : ( افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو )
نویسندگان: زینب جادری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نایسین یک پپتید ضد باکتری چند حلقه ای تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس ، به کلاس Iباکتریوسین ها به نام لانتی بیوتیک تعلق دارد که از نظرتجاری در نگهداری مواد غذایی استفاده می شود . این پپتید و دیگر مواد نگهدارنده مشابه با منشا طبیعی ، افزایش قابل توجهی در بهره وری جهانی در سالهای اخیر داشته اند . مسائل قابل توجه استفاده از نایسین در بخش صنعت غذا ، از جمله تعاملات کنترل نشده آن با اجزای مختلف مواد غذایی ، مانند تخریب و دافعه الکترواستاتیک مطرح است ، این موارد بطور بالقوه استفاده از این ترکیب را محدود می کند . فناوری نانو برای تنظیم و دستکاری نایسین جهت افزایش بیشتر کاربرد آن در بخش تغذیه و مواد غذایی در حال گسترس چشمگیری می باشد . استراتژی جایگزینی ، ازجمله ترکیب نایسین با نانو ذرات سیستم هایی مانند نانو امولسیون ، نانو ذرات پلیمری ونانو الیاف به منظور افزایش بهره مندی از نایسین در صنایع غذایی روبه افزایش است . در این مقاله اثرات قابل توجه کارایی نایسین در ترکیب با فناوری نانو برای بهبود ایمنی مواد غذایی ذکر شده است
کلمات کلیدی
, مواد نگهدارنده , فناوری نانو , نایسین , ایمنی مواد غذایی@inproceedings{paperid:1060446,
author = {جادری, زینب and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {مواد نگهدارنده ، فناوری نانو ، نایسین ، ایمنی مواد غذایی},
}
%0 Conference Proceedings
%T افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
%A جادری, زینب
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2016