عنوان : ( کاربرد تکنولوژی فشار بالا در صنایع گوشت )
نویسندگان: نازنین فاطمه رحمتی , فخری شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
فناوری فشار بالا یکی از تکنولوژی های نوین صنایع غذایی بوده که امروزه به عنوان یک فرآیند غیر حرارتی به کار می رود.این تکنولوژی بر خلاف فرآیندهای معمول حرارتی نه تنها باعث حفظ مواد مغذی محصولات غذایی می شود بلکه با استفادهاز این روش خصوصیات حسی محصول نیز دستخوش تغییرات زیادی نخواهد شد . با توجه به اهمیت فناوری های غیر حرارتی در صنعت غذا، در این مقاله کاربرد این تکنولوژی در صنایع گوشت و چگونگی تاثیر فشار بالا بر خصوصیات ساختاری، شیمیایی، بافتی و حسی گوشت مورد بررسی قرار می گیرد
کلمات کلیدی
, فشار بالا, صنایع گوشت, فناوری غیر حرارتی@inproceedings{paperid:1060743,
author = {رحمتی, نازنین فاطمه and شهیدی, فخری},
title = {کاربرد تکنولوژی فشار بالا در صنایع گوشت},
booktitle = {دومین همایش ملی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار},
year = {2014},
location = {تهران, ايران},
keywords = {فشار بالا، صنایع گوشت، فناوری غیر حرارتی},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد تکنولوژی فشار بالا در صنایع گوشت
%A رحمتی, نازنین فاطمه
%A شهیدی, فخری
%J دومین همایش ملی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
%D 2014