عنوان : ( مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه عصبی فازی(ANFIS) )
نویسندگان: عباس روحانی , الهام بلندنظر , لیلا عقبایی ,چکیده
بخش کشاورزی به عنوان با اهمیتترین بخش تولیدکننده مواد غذایی است که نه تنها مصرف کننده، بلکه عرضه کننده انرژی نیز شناخته شده است. استفاده از انرژی به عنوان یک پارامتر مفید برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی پایداری کشاورزی در نظر گرفته شده است. لذا در این تحقیق، به بررسی الگوی مصرف انرژی در مزارع سیب زمینی در شهرستان جیرفت از استان کرمان پرداخته شد. کل انرژی ورودی مورد نیاز در تولید محصول سیب زمینی برابر با 48348/95مگاژول بر هکتار محاسبه شد. نهاده آب آبیاری با سهم 33/32درصد از کل انرژی ورودی در تولید سیب زمینی بیشترین انرژی مصرفی بود. در این مطالعه روش شبکه عصبی- فازی برای مدلسازی عملکرد سیب زمینی به کار برده شد. نتایج جهت مدلسازی عملکرد این محصول نشان داد که بهترین مدل پیشنهادی جهت مدلسازی دارای ضریب همبستگی، RMSEو MAPEبرابر 8/88 kg/ha ،8 /53و %8/2بود. از نتایج فوق چنین میتوان گفت که روش عصبی- فازی میتواند به خوبی به پیشبینی و مدلسازی عملکرد محصول سیب زمینی بپردازد
کلمات کلیدی
, سیب زمینی, شبکه عصبی فازی , شهرستان جیرفت@inproceedings{paperid:1060956,
author = {روحانی, عباس and بلندنظر, الهام and لیلا عقبایی},
title = {مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه عصبی فازی(ANFIS)},
booktitle = {دهمین کنگره ملی ماشینهای کشاورزی (مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران},
year = {2016},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {سیب زمینی، شبکه عصبی فازی ، شهرستان جیرفت},
}
%0 Conference Proceedings
%T مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول سیب زمینی شهرستان جیرفت با روش شبکه عصبی فازی(ANFIS)
%A روحانی, عباس
%A بلندنظر, الهام
%A لیلا عقبایی
%J دهمین کنگره ملی ماشینهای کشاورزی (مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
%D 2016