عنوان : ( بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی )
نویسندگان: سعید میرعرب رضی , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست , آرش کوچکی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این پژوهش تاثیر مقادیر مختلف ژلاتین (1، 2 و 3گرم) و سدیم کازئینات (1، 2 و 3 گرم) بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی بررسی شد و ارتباط پارامترهای حسی- دستگاهی به روش تجزیه به مولفه های اصلی تعیین گردید. نتایج نشان داد که ژلاتین تاثیر زیادی بر ویژگی های حسی داشت. ارزیابی بافت به روش دستگاهی نیز نشان داد که سفتی، صمغی بودن، چسندگی و آدامسی بودن به مقدار زیادی تحت تاثیر ژلاتین بود و با افزایش ژلاتین این پارامترها نیز افزایش یافت، اما قابلیت ارتجاعی وابستگی بیشتری به مقدار سدیم کازئینات داشت. همچنین انتروپی، بعد برخالی، اندازه حباب و تخلخل با افزایش مقدار ژلاتین، کاهش یافت. میزان کروی بودن حباب نیز اختلاف معنی داری نداشت. نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های اصلی نشان داد که برخی از ویژگی های بافتی (سفتی، صمغی و آدامسی بودن) رابطه نزدیکی با هم داشتند.
کلمات کلیدی
پردازش تصویر؛ سدیم کازئینات؛ موس شکلاتی@article{paperid:1061108,
author = {میرعرب رضی, سعید and محبی, محبت and حدادخداپرست, محمدحسین and کوچکی, آرش},
title = {بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2016},
volume = {13},
number = {57},
month = {November},
issn = {2008-8787},
pages = {89--99},
numpages = {10},
keywords = {پردازش تصویر؛ سدیم کازئینات؛ موس شکلاتی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی
%A میرعرب رضی, سعید
%A محبی, محبت
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A کوچکی, آرش
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2016