عنوان : ( کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی )
نویسندگان: مهرنوش میری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
مطالعه در خصوص توسعه و جایگزینی اسانس ها و عصاره های طبیعی جهت کنترل عوامل فساد و افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی. با توجه به رشد و توسعه جوامع و پیشرفت نوین در علوم و صنعت غذایی به منظور افزایش ایمنی و زمان ماندگاری فراورده های غذایی مسله سلامت مواد غذایی نگرانی عمده ای را برای عموم ایجاد میکند . افزایش میزان بیماری های ناشی از غذا و ضررهای اقتصادی ناشی از آن ضرورت تولید مواد غذایی سالمتر را مطرح نموده است.
کلمات کلیدی
, اسانس, عصاره گیاهی , زمان ماندگاری , فرآورده های دریائی@inproceedings{paperid:1061750,
author = {میری, مهرنوش and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی},
booktitle = {سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی},
year = {2015},
location = {اصفهان, ايران},
keywords = {اسانس، عصاره گیاهی ، زمان ماندگاری ، فرآورده های دریائی},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی
%A میری, مهرنوش
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی
%D 2015