علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (70), سال (2017-12) , صفحات (283-291)

عنوان : ( ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2) در اشرشیا کلی O157 H7 با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام )

نویسندگان: سیما انصاری , مسعود یاورمنش ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

باکتری اشرشیاکلی تولید کننده شیگا توکسین یکی از مهمترین عوامل بیماری زا در صنعت فرآورده های لبنی محسوب می شود.

کلمات کلیدی

, شیر خام, اشرشیاکلی O157 H7, شیگا توکسین, پارامترهای میکروبی, پارامترهای شیمیایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1063497,
author = {سیما انصاری and یاورمنش, مسعود},
title = {ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2) در اشرشیا کلی O157 H7 با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
volume = {14},
number = {70},
month = {December},
issn = {2008-8787},
pages = {283--291},
numpages = {8},
keywords = {شیر خام، اشرشیاکلی O157 H7، شیگا توکسین، پارامترهای میکروبی، پارامترهای شیمیایی},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2) در اشرشیا کلی O157 H7 با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام
%A سیما انصاری
%A یاورمنش, مسعود
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2017

[Download]