عنوان : ( بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ شیر موز )
نویسندگان: فاطمه پورحاجی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
شیر علیرغم خواص و ارزش تغذیهای آن به عنوان یک نوشابه طرفداران چندانی نداردو اغلب مردم به دنبال نوشیدنیهای غیر الکلی وگازدار میروند.با توجه به پذیرش میوه جات و آبمیوه جات بعنوان یک نوشیدنی مطلوب در بین مردم می توان با اختلاط انواع آبمیوه و شیر،نوشیدنیهای شیر میوه متنوعی را تهیه نمود. .شیر موز به عنوان یکی از نوشیدنی های مورد استفاده در بسیاری از کشورهای دنیا می باشد.لذا برای افزایش ماندگاری و جلوگیری از فساد نیاز به شیوه های جدید فراوری میباشد پودرهای آبمیوه به دلیل حمل و نقل ارزان و زمان ماندگاری طولانی محصولات مناسب می باشد. شرایط بهینهیابی تولید کف شیر موز به روش رویه پاسخ بر مبنای سه متغیر سرعت گاز نیتروژن (2 -2/0 لیتر بر دقیقه)، میزان صمغ گزانتان (25/0 -15/0 درصد) و نسبت شیر به موز (1-6 و 1-3) بررسی گردید. همچنین تأثیر دمای خشککن هوای داغ در دوسطح 55، 65درجه سانتیگراد و دو ضخامت 3 و 5 میلیمتر بر روی نمونه بهینه ارزیابی شدمحتوی رطوبتی طی سینتیک خشککردن و مقایسه 8 مدل ریاضی و انتخاب بهترین مدل جهت توصیف سینتیک انتقال جرم بدست آمد. بهترین مدل جهت توصیف سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن شیر موز، مدل sing-wang بود.
کلمات کلیدی
, شیر موز, سنتیک , انتقال جرم, مدلسازی@article{paperid:1065191,
author = {پورحاجی, فاطمه and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی and محبی, محبت and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ شیر موز},
journal = {فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)},
year = {2018},
month = {January},
issn = {2476-4787},
keywords = {شیر موز،سنتیک ،انتقال جرم،مدلسازی},
}
%0 Journal Article
%T بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ شیر موز
%A پورحاجی, فاطمه
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%A محبی, محبت
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)
%@ 2476-4787
%D 2018