عنوان : ( مروری بر تاثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوبات )
نویسندگان: نسترن اکبرزاده , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , الناز میلانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
حبوبات در بسیاری از مناطق دنیا به دلایلی کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله این دلایل طولانی بودن زمان لازم برای پخت غذا های حاوی حبوبات و همچنین وجود ترکیبات ضد تغذیه ای و نفاخ در آن هامی باشد. فاکتور های ضد تغذیه ای که در حبوبات وجود دارند مانند اسید فیتیک، بازدارنده های تریپسین و تانن ها نامطلوب بوده و منجر به کاهش دسترسی به مواد معدنی موجود در آن ها می شوند لذا تلاش برایافزایش استفاده از حبوبات، منجر به ایجاد طیف وسیعی از تکنیک های اصلاحی به منظور افزایش ارزش تغذیه ای این دانه ها شده است. از جمله این تکنیک ها می توان به تکنولوژی پخت اکستروژن اشاره کرد. اکستروژنمنجر به بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی وتغذیه ای حبوبات و همچنین تولید محصولانی با ظاهر متفاوت و جدید می شود. آرد اکسترود شده می تواند در فرمولاسیون های مختلف فراورده های غلات مورد استفاده قرار گیرد.
کلمات کلیدی
, اکستروژن, حبوبات, فیزیکوشیمیایی, تغذیه ای, حسی, غلات@inproceedings{paperid:1066650,
author = {اکبرزاده, نسترن and شهیدی, فخری and وریدی, محمدجواد and الناز میلانی},
title = {مروری بر تاثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوبات},
booktitle = {کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {اکستروژن، حبوبات، فیزیکوشیمیایی، تغذیه ای، حسی، غلات},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر تاثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوبات
%A اکبرزاده, نسترن
%A شهیدی, فخری
%A وریدی, محمدجواد
%A الناز میلانی
%J کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
%D 2016