عنوان : ( ژلاتین، کاربردها و جایگزینها )
نویسندگان: مسعود تقی زاده , محسن صهبائی اجلالی , سیده صبا احمدزاده هاشمی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
ژلاتین به طور چشمگیری به خاطر توانایی تشکیل ژل شناخته می شود.این ویژگی ژلاتین را به عنوان ماده ای ارزشمند در تحقیقات پایه ای در مطالعه ی سیستم های کلوییدی مورد بررسی قرار می دهد. تجارت جهانی ژلاتین در سال 2015 در حدود 412.7 کیلو تن بوده است.صنعت غذا ونوشیدنی بیشترین میزان استفاده از ژلاتین را به خود اختصاص داده است.این رقم در حدود 29 درصد میباشد .
کلمات کلیدی
, ژل, ژلاتین , صمغ@inproceedings{paperid:1067429,
author = {تقی زاده, مسعود and صهبائی اجلالی, محسن and احمدزاده هاشمی, سیده صبا},
title = {ژلاتین، کاربردها و جایگزینها},
booktitle = {1st International Congress of Halal Products},
year = {2017},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {ژل; ژلاتین ، صمغ},
}
%0 Conference Proceedings
%T ژلاتین، کاربردها و جایگزینها
%A تقی زاده, مسعود
%A صهبائی اجلالی, محسن
%A احمدزاده هاشمی, سیده صبا
%J 1st International Congress of Halal Products
%D 2017