پنجمین کنفرانس بین امللی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک , 2018-03-06

Title : ( مروری بر اثرات اسانس و عصاره های گیاهی در کنترل بیماری پوسیدگی نرم غده سیب زمینی )

Authors: habibe hajian , Sareh Baghaee Ravari , Mohammad Moghaddam ,

Access to full-text not allowed by authors

Citation: BibTeX | EndNote

Abstract

سیب زمینی مهمترین محصول غیر غله ای در میان محصولات کشاورزی است. 24 - 38 % ضایعات سیب زمینی در طول دوره انبارداری ناشی از بیماری های آن است. Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorum باکتری عامل بیماری پوسیدگی نرم غده سیب زمینی است که یکی از بیماری های مهم این محصول است. این بیمارگر یکی از اعضای خانواده Enterobacteriaceae است. این بیماری بیشتر در نواحی مرطوب خسارت زاست. کنترل آفات و بیماری ها به وسیله ترکیبات طبیعی گیاهی مثل اسانس و عصاره یکی از جدیدترین روش هاست و پژوهش های زیادی در مورد آن انجام شده است. در این پژوهش مروری بر کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی در کنترل Pectobacterium carotovorum انجام شده است. نتایج نشان می دهد که اسانس و عصاره های گیاهی می توانند جایگزینی برای سایر روش ها در کنترل باکتری عامل پوسیدگی نرم باشند.

Keywords

, اسانس, بیماری, پوسیدگی نرم, سیب زمینی, ضدباکتریایی, عصاره, Pectobacterium carotovorum
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1072159,
author = {Hajian, Habibe and Baghaee Ravari, Sareh and Moghaddam, Mohammad},
title = {مروری بر اثرات اسانس و عصاره های گیاهی در کنترل بیماری پوسیدگی نرم غده سیب زمینی},
booktitle = {پنجمین کنفرانس بین امللی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک},
year = {2018},
location = {همدان, IRAN},
keywords = {اسانس، بیماری، پوسیدگی نرم، سیب زمینی، ضدباکتریایی، عصاره، Pectobacterium carotovorum},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر اثرات اسانس و عصاره های گیاهی در کنترل بیماری پوسیدگی نرم غده سیب زمینی
%A Hajian, Habibe
%A Baghaee Ravari, Sareh
%A Moghaddam, Mohammad
%J پنجمین کنفرانس بین امللی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
%D 2018

[Download]