عنوان : ( تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات )
نویسندگان: مائده روحانی , ناصر صداقت ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
گنجاندن وعده های سبزیجات در رژیم غذایی دنیای امروزه و تقاضا برای سبزیجات تازه و حداقل فرآیند شده، اهمیت ویژه ای را جهت حفظ ارزش های غذایی این محصولات تا زمان مصرف و افزایش زمان ماندگاری جهت در دسترس بودن، قائل شده است؛ بروز ویژگی های کیفی منفی مانند قهوه ای شدن، ایجاد بد طعمی، تجزیه بافت، تکثیر میکروارگانیسم ها و در نتیجه کاهش زمان ماندگاری طی فرآوری ها -پوست گیری، شستشو، برش و...- در اثر افزایش تنفس، فعالیت آنزیمی و تعرق و همچنین افزایش ضایعات این محصول، نشان دهنده نیاز صنعت تولید به بسته بندی های مناسب و کارامد برای این محصولات می باشد. شناخت و انتخاب مناسب تکنولوژی های نوین بسته بندی، رشد سیستم های با دوام از لحاظ اقتصادی و افزایش پذیرش مصرف کننده، برای تحقق تجاری یک سیستم کارآمد بسته بندی ضروری است. استفاده از روش اتمسفر اصلاح شده به همراه پوشش خوراکی لاکتات کلسیم، با کاهش شدت تنفس، به تاخیر انداختن نرم شدن و کاهش فساد میکروبی از عوامل بسیار تاثیر گذار در حفظ کیفیت و افزایش عمر ماندگاری سالاد سبزیجات می باشد. به کمک این تکنولوژی قدرتمند می توان شاهد پیشرفت شایانی در صنعت بسته بندی سالاد سبزیجات در جهت افزایش عمر مفید، که هدف بسیاری از شرکت های مربوطه می باشد، باشیم. دراین مقاله به اثرات این دو تکنیک بر روی کیفیت سبزیجات مصرفی در سالاد فصل پرداخته می شود.
کلمات کلیدی
, بسته بندی اتمسفر اصلاح شده, سالاد سبزیجات, لاکتات کلسیم@article{paperid:1073548,
author = {روحانی, مائده and صداقت, ناصر},
title = {تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات},
journal = {علوم و فنون بسته بندی},
year = {2019},
volume = {9},
number = {36},
month = {March},
issn = {2228-6675},
pages = {6--19},
numpages = {13},
keywords = {بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، سالاد سبزیجات، لاکتات کلسیم},
}
%0 Journal Article
%T تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات
%A روحانی, مائده
%A صداقت, ناصر
%J علوم و فنون بسته بندی
%@ 2228-6675
%D 2019