کنفرانس بینالمللی بسته بندی ایران , 2018-12-15

عنوان : ( فرآوری و بسته بندی ترخینه )

نویسندگان: فاطمه کاظمیان راد , زهرا خلوصی , ناصر صداقت ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

ترخینه یک غذای تخمیری شناخته شده است که در بعضی از کشورهای دنیا از جمله ایران، ترکیه، مصر، عراق، یونان، مجارستان و فنلاند با نامهای متفاوت مصرف می گردد. ترخینه دارای ارزش غذایی بالایی است و می توان از آن به عنوان منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی، اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه آزاد استفاده کرد. به دلیل ارزش غذایی بالای این محصول خوردن آن برای کودکان و افراد مسن توصیه گردیده است. ترخینه به علت دارا بودن رطوبت کم و همچنین pH پایین محیط مناسبی جهت رشد میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد نمی باشد، و جز مواد غذایی خشک رده بندی می شود. به همین علت می توان آن را بدون هیچ مشکلی به مدت دو سال نگهداری کرد.و از آنجایی که ترخینه به طور صنعتی در ایران تولید و بسته بندی نشده است، در راستای همین موضوع پژوهش حاضر به منظور ارائه طرحی برای بسته بندی ماده غذایی ترخینه و همچنین دستگاه بسته بندی مناسب جهت بسته بندی این ماده غذایی پیشنهاد شده است.

کلمات کلیدی

, بسته بندی , ترخینه , زمان نگهداری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1075282,
author = {کاظمیان راد, فاطمه and خلوصی, زهرا and صداقت, ناصر},
title = {فرآوری و بسته بندی ترخینه},
booktitle = {کنفرانس بینالمللی بسته بندی ایران},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بسته بندی ; ترخینه ; زمان نگهداری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T فرآوری و بسته بندی ترخینه
%A کاظمیان راد, فاطمه
%A خلوصی, زهرا
%A صداقت, ناصر
%J کنفرانس بینالمللی بسته بندی ایران
%D 2018

[Download]