روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2016-12-27

عنوان : ( بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی )

نویسندگان: امیر سالاری ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

کلمات کلیدی

برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1077226,
author = {سالاری, امیر},
title = {بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی},
booktitle = {روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی
%A سالاری, امیر
%J روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی
%D 2016

[Download]