روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2016-12-27
عنوان : ( بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی )
نویسندگان: امیر سالاری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1077226,
author = {سالاری, امیر},
title = {بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی},
booktitle = {روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum Vulgare ) بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی
%A سالاری, امیر
%J روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی
%D 2016