عنوان : ( مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها )
نویسندگان: حسام الدین آخوندزاده , مسعود تقی زاده , مصطفی مظاهری طهرانی ,چکیده
اهمیت پژوهش در زمینه نوشیدنی از این جنبه میباشد که امروزه مصرف غذاهایی با فرآوری حداقلی و کمترین میزان مواد افزوده در طول فرآیند به دلیل توجه بیشتر به اثرات مواد افزودنی در تولیدات غذایی افزایش شاخصهای سلامت به شدت مورد توجه است. باید توجه داشت که ویژگیهای بافتی در مواد غذایی از مهمترین شاخصههای پذیرش و بازار پسندی به شمار میروند، به ویژه در نوشیدنیها رفتار جریان محصول ضمن ماهیت بخشی به محصول نهایی به عنوان مرجعی برای کیفیت محصول هم شناخته میشود. در این نوشتار تلاش شده است تا ضمن ارایه دسته بندی علمی با استناد به منابع معتبر، نگاه ویژهای نیز به بافت شناسی و خواص مهندسی نوشیدنیها با مرور مهمترین پژوهشهای صورت گرفته در این زمینه داشته باشیم.
کلمات کلیدی
, پایداری, نوشیدنی لبنی, آبمیوهها, خواص مهندسی, تخمیری.@inproceedings{paperid:1078322,
author = {آخوندزاده, حسام الدین and تقی زاده, مسعود and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها},
booktitle = {ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی},
year = {2019},
location = {ايران},
keywords = {پایداری، نوشیدنی لبنی، آبمیوهها، خواص مهندسی، تخمیری.},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها
%A آخوندزاده, حسام الدین
%A تقی زاده, مسعود
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
%D 2019