دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی , 2017-02-27
عنوان : ( بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی (رزماری، مریم گلی، میخک و مرزنجوش) در گوشت و فرآورده های آن )
نویسندگان: بهرام قاسمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , سید احمد امامی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1078405,
author = {قاسمی, بهرام and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی and سید احمد امامی},
title = {بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی (رزماری، مریم گلی، میخک و مرزنجوش) در گوشت و فرآورده های آن},
booktitle = {دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی},
year = {2017},
location = {ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی (رزماری، مریم گلی، میخک و مرزنجوش) در گوشت و فرآورده های آن
%A قاسمی, بهرام
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%A سید احمد امامی
%J دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
%D 2017