هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره , 2020-01-15

عنوان : ( مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس )

نویسندگان: مهسا کمالی سروستانی , محبت محبی , مسعود تقی زاده ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

کرفس گیاهی معجزه آسا که دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار میباشد. این مطالعه بر روی رفتار خشک شدن کف آب کرفس در دماهای 40، 55 و 70 درجه سانتیگراد با ضخامت کف 3 میلیمتر انجام شد، فرآیند خشککردن به وسیله معادلات ریاضی مختلف، مدلسازی گردید. جهت انتخاب بهترین مدل پارامترهای آماری نظیر ضریب همبستگی (R2)، مربع کای (X2)، ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE)، و مجموع مربعات خطا (SSE) مورد استفاده قرار گرفت و در نهایت مدلی انتخاب گردید که داری بیشترین مقدار R2 و کمترین مقدار X2، RMSE و SSE باشد، در ادامه ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالسازی در دماها و ضخامت مذکور محاسبه گردید. آنالیزهای آماری نشان داد که در تمامی فرآیندهای خشک کردن مدل ویبل بهترین انطباق را با داده های تجربی داشت. مقادیر ضریب نفوذ موثر محاسبه شده با استفاده از قانون دوم فیک در بازه دمایی 40 تا 70 درجه سانتیگراد در محدوده 7/7×10-8 تا 15/63 10-8 متر مربع بر ثانیه با میزان انرژی فعالسازی ×19/56کیلوژول بر مول قرار داشت

کلمات کلیدی

, آب کرفس, خشک کردن کفپوشی, مدلسازی, ضریب نفوذ موثر رطوبت, انرژی فعالسازی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1081506,
author = {کمالی سروستانی, مهسا and محبی, محبت and تقی زاده, مسعود},
title = {مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس},
booktitle = {هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره},
year = {2020},
location = {تهران, ايران},
keywords = {آب کرفس، خشک کردن کفپوشی، مدلسازی، ضریب نفوذ موثر رطوبت، انرژی فعالسازی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس
%A کمالی سروستانی, مهسا
%A محبی, محبت
%A تقی زاده, مسعود
%J هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
%D 2020

[Download]