هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره , 2020-01-15

عنوان : ( بررسی خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی )

نویسندگان: سعید نجات دارابی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش اثر دمای خشک کردن 50) و 65 و 80 درجه سانتی گراد) و ضخامت کف ( 3 و 5 میلیمتر) بر خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای بررسی گردید. سرعت خشک کردن نمونه های کف برابر با 1/5 متر بر ثانیه بود. برای تولید کف بهینه، صمغ زانتان به عنوان عامل کفزا با غلظت 0/17 درصد، نسبت آب به پوره 1:2 و زمان هم زدن 8 دقیقه در نظر گرفته شد. مقدار رطوبت، فعالیت آبی، قابلیت جذب آب، دانسیته (توده، ضربه، ذره) و تخلخل پودر قارچ، بررسی گردید. ریزساختار پودر (شکل و اندازه) با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی در بزرگنمایی 500 بررسی گردید. نتایج نشان داد؛ دمای خشک کردن اثر معناداری (p > 0/05) بر خصوصیات فیزیکی پودر قارچ داشت. ضخامت کف به جز در مورد رطوبت، فعالیت آبی و قابلیت جذب آب بر سایر خصوصیات پودر اثر معناداری (p > 0/05) نداشت. افزایش دمای خشک کردن، موجب کاهش رطوبت و فعالیت آبی، افزایش قابلیت جذب آب و تولید ذرات پودر با اندازه کوچکتر گردید.

کلمات کلیدی

, پودر قارچ, خشک کردن کف پوشی, رطوبت, فعالیت آبی, دانسیته, تخلخل, ریزساختار
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1081529,
author = {نجات دارابی, سعید and محبی, محبت},
title = {بررسی خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی},
booktitle = {هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره},
year = {2020},
location = {تهران, ايران},
keywords = {پودر قارچ، خشک کردن کف پوشی، رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته، تخلخل، ریزساختار},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
%A نجات دارابی, سعید
%A محبی, محبت
%J هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
%D 2020

[Download]