هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره , 2020-01-15

عنوان : ( بررسی شرایط خشک کردن کف پوشی و دمای آب بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ )

نویسندگان: سعید نجات دارابی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش اثر دمای خشک کردن 50 و 65 و 80 درجه سانتی گراد و ضخامت کف 3 و 5 میلیمتر بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ دکمه ای در سه دمای 30 و 50 و 70 درجه سانتی گراد بررسی گردید. جهت ارزیابی رفتار بازجذب آب پودر از اندازه گیری خصوصیاتی نظیر ترشوندگی، پخش شوندگی و حلالیت استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان از اثر معنادار (p > 0/05) دمای خشک کردن بر رفتار بازجذب آب نمونه ها داشت. ضخامت کف اثر معناداری بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ نداشت. افزایش دمای محلول موجب بهبود خصوصیات بازجذب آب پودر گردید . با افزایش دما ترشوندگی کاهش، حلالیت و پخش شوندگی افزایش یافت. نتایج نشان داد که ترشوندگی پودر قارچ به شدت تحت تاثیر دمای محلول قرار دارد. دمای محلول اثر معناداری (p > 0/05) بر پخش شوندگی پودر نداشت.

کلمات کلیدی

, پودر قارچ, خشک کردن کف پوشی, ترشوندگی, پخششوندگی, حلالیت
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1081530,
author = {نجات دارابی, سعید and محبی, محبت},
title = {بررسی شرایط خشک کردن کف پوشی و دمای آب بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ},
booktitle = {هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره},
year = {2020},
location = {تهران, ايران},
keywords = {پودر قارچ، خشک کردن کف پوشی، ترشوندگی، پخششوندگی، حلالیت},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی شرایط خشک کردن کف پوشی و دمای آب بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ
%A نجات دارابی, سعید
%A محبی, محبت
%J هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
%D 2020

[Download]