هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران , 2020-11-04

عنوان : ( مروری بر استفاده از مکمل بتائین در صنعت تولید غذای آبزیان )

نویسندگان: محمدحسن اسکندری , امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

امروزه استفاده از پودر ماهی به دلیل افزایش تقاضای آن با توجه به پیشرفت روز افزون صنعت آبزی پروری افزایش یافته است. با توجه به کاهش تولید پودر ماهی از منابع در دسترس، استفاده از جایگزین های گیاهی و حیوانی (حیوانات زمینی) آن مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال، سطح زیاد استفاده از منابع پروتئین جایگزین به طور کلی خوشخوراکی جیره را متعاقباً بدتر می کند و منجر به کاهش مصرف خوراک و رشد ماهی می شود. موفقیت عملیات پرورش بستگی به در دسترس بودن و تهیه جیره غذایی متعادل و قابل قبول دارد و در این مورد صنعت آبزی پروری به سمت تهیه جیره هایی حرکت می کند که از طریق افزودنی های غذایی خوش خوراکی جیره را تامین کند. بتائین نوعی جاذب غذایی است که در گروهی از غلات، سبزیجات و همچنین برخی از منابع حیوانی وجود دارد. این ماده حامل مولکول های شیمیایی است که توسط حس بویایی ماهی به سرعت شناسایی و ماهی را به سمت غذای داده شده سوق می دهد. امروزه از بتائین در صنایع غذایی دام، طیور، آبزیان و همچنین صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. استفاده از این جاذب غذایی در گونه های مختلف آبزی در غلظت های مختلف، اثرات متفاوتی از خود نشان می دهد.

کلمات کلیدی

, جیره, پودر ماهی, منابع پروتئین جایگزین, خوش خوراکی, جاذب غذایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1082268,
author = {اسکندری, محمدحسن and صفری, امید},
title = {مروری بر استفاده از مکمل بتائین در صنعت تولید غذای آبزیان},
booktitle = {هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران},
year = {2020},
location = {نور, ايران},
keywords = {جیره، پودر ماهی، منابع پروتئین جایگزین، خوش خوراکی، جاذب غذایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر استفاده از مکمل بتائین در صنعت تولید غذای آبزیان
%A اسکندری, محمدحسن
%A صفری, امید
%J هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
%D 2020

[Download]