عنوان : ( مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی )
نویسندگان: فاطمه داودی سفیدکوهی , امید صفری ,چکیده
یکی از عوامل موفقیت در صنعت آبزی پروری، پایش و تقویت گله مولدین میباشد. رویکردهای مختلف فرمولاسیون جیره غذایی مولدین می تواند به اصلاح و بهبود نتاج و در نهایت اقتصادی کردن عملکرد کارگاههای تکثیر کمک شایانی نماید. با تغذیه مناسب گله مولدین از طریق روشهای مختلف غذادهی و فرمولاسیون جیرههای غذایی قبل و بعد از انجام عمل تخمریزی، میزان هماوری کیفیت مواد تناسلی )اسپرم و تخمک(، میزان لقاح و بازماندگی تخم بهبود مییابد. استفاده از مواد مغذی )پروتئین، اسیدهای آمینه چربی، اسیدهای چرب، ویتامینها(، مواد معدنی )روی و سلنیوم( و برخی افزودنیهای غذایی )رنگدانهها و پروبیوتیکها( در جیره غذایی گله مولدین افقهای روشنی را پیش روی این صنعت قرار داده است.
کلمات کلیدی
, جیره, هماوری, نتاج, درصد بازماندگی@inproceedings{paperid:1082270,
author = {داودی سفیدکوهی, فاطمه and صفری, امید},
title = {مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی},
booktitle = {هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران},
year = {2020},
location = {نور, ايران},
keywords = {جیره، هماوری، نتاج، درصد بازماندگی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر رویکردهای تغذیه ای در بهبود عملکرد مولدین گونه های آبزی
%A داودی سفیدکوهی, فاطمه
%A صفری, امید
%J هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
%D 2020