چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران , 2019-08-14

عنوان : ( بررسی تغییرات ظرفیت آنتیاکسیدانی شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین با استفاده از تغذیۀ دانۀ کتان اکسترود شده و فرآوردههای فرعی پوست پسته )

نویسندگان: مرتضی کردی , عباسعلی ناصریان , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

مطالعات محدودی در رابطه با اثر دانه کتان بر روی خصوصیات آنتیاکسیدانی شیر انجام شده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر استفاده از دانۀ کتان اکسترود شده بر ظرفیت آنتیاکسیدانی شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین تغذیه شده با جیره حاوی فرآوردههای فرعی 02 کیلوگرم( در قالب یک طرح ± پسته انجام شد. در این آزمایش، 22 رأس گاو شیردۀ هلشتاین در اواسط شیردهی )میانگین تولید 1 کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل جیره حاوی تخم پنبه )شاهد(، تخم پنبه و پوست پسته )تیمار 2(، دانه کتان اکسترود شده )تیمار 3( و دانه کتان اکسترود شده و پوست پسته )تیمار 0( بودند. دادههای با استفاده از رویه GLM و نرم افزار SAS 2223 ( مورد تجزیه آماری قرار گرفتند. میانگین مشاهدات نیز توسط آزمون ( Lsmeans 2 مورد مقایسه قرار / در سطح معنیداری 20 گرفتند. نتایج آزمایش نشان دادند که شیر گاوهای تغذیه شده با تیمار حاوی دانه کتان دارای بالاترین ظرفیت آنتیاکسیدانی و کمترین میزان غلظت مالوندیآلدئید ( MDA >2/ ( بوده است ) 20 P (. در واقع این آزمایش نشان دادکه تیمارهای حاوی دانه کتان اکسترود شده تمایل اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه ) PUFA ( برای شرکت در فرآیند پراکسیداسیون کاهش یافته و در نتیجه تمایل کمتری برای تبدیل شدن به MDA داشتند.

کلمات کلیدی

, اسیدهای چرب اُمگاتری, پوست پسته, دانه کتان, ظرفیت آنتیاکسیدانی.
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1082716,
author = {کردی, مرتضی and ناصریان, عباسعلی and ولی زاده, رضا and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {بررسی تغییرات ظرفیت آنتیاکسیدانی شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین با استفاده از تغذیۀ دانۀ کتان اکسترود شده و فرآوردههای فرعی پوست پسته},
booktitle = {چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران},
year = {2019},
location = {تبریز, ايران},
keywords = {اسیدهای چرب اُمگاتری، پوست پسته، دانه کتان، ظرفیت آنتیاکسیدانی.},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تغییرات ظرفیت آنتیاکسیدانی شیر در گاوهای شیردۀ هلشتاین با استفاده از تغذیۀ دانۀ کتان اکسترود شده و فرآوردههای فرعی پوست پسته
%A کردی, مرتضی
%A ناصریان, عباسعلی
%A ولی زاده, رضا
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
%D 2019

[Download]