3rd international conference on food industry science, organic farming and food security , 2020-03-12
عنوان : ( بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم )
نویسندگان: پریسا پارسا , مصطفی مظاهری طهرانی ,فایل: Full Text
چکیده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1084058,
author = {پارسا, پریسا and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم},
booktitle = {3rd international conference on food industry science, organic farming and food security},
year = {2020},
location = {ايران},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم
%A پارسا, پریسا
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J 3rd international conference on food industry science, organic farming and food security
%D 2020