3rd international conference on food industry science, organic farming and food security , 2020-03-12

عنوان : ( بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم )

نویسندگان: پریسا پارسا , مصطفی مظاهری طهرانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

کلمات کلیدی

برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1084058,
author = {پارسا, پریسا and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم},
booktitle = {3rd international conference on food industry science, organic farming and food security},
year = {2020},
location = {ايران},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم
%A پارسا, پریسا
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J 3rd international conference on food industry science, organic farming and food security
%D 2020

[Download]