عنوان : ( اثرکم آبیاری و تنک دستی میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب )
نویسندگان: فاطمه بدیعی گل مکانی , بهرام عابدی , یحیی سلاح ورزی ,چکیده
پژوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر کم آبیاری بر کیفیت میوه سیب بهاره رقم گلاب، در باغی تجاری در شهرستان مشهد انجام شد. تیمار ها شامل سه سطح آبیاری 1- شاهد (100 درصد نیاز آبی در تمام طول فصل) 2- کم آبیاری تنظیم شونده یا RDI 50 درصد نیاز آبیاری در مراحل رشد میوه و 100 درصد نیاز آبی در ادامه فصل رشد)، 3- کم آبیاری مداوم یا SDI (50 درصد نیاز آبیاری تمام طول فصل) و تیمار تنک دستی با دو سطح تنک کردن و عدم تنک میوه به صورت آزمایش اسپلیت پلات بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمار کم آبیاری 50 درصد نیاز آبی اولیه نسبت به تیمار شاهد به طور معنی داری باعث کاهش نسبت طول به قطر، وزن و آب میوه شدند. سفتی میوه های حاصل از کم آبیاری در مقایسه با میوه های د رختان شاهد به طور معنی داری افزایش یافت. بیشترین و کمترین میزان Tss/TA به ترتیب با میانگین 1/01 و 0/51 مربوط به درختان کم آبیاری تنظیم شونده 50 درصد نیاز آبی که تنک انجام نشده بود و میوه های درختان شاهد که تنک صورت نگرفته بود
کلمات کلیدی
, سفتی بافت, وزن میوه, نسبت طول به قطر, نیاز آبی کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله@inproceedings{paperid:1084082,
author = {بدیعی گل مکانی, فاطمه and عابدی, بهرام and سلاح ورزی, یحیی},
title = {اثرکم آبیاری و تنک دستی میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب},
booktitle = {ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی},
year = {2019},
location = {ايران},
keywords = {سفتی بافت، وزن میوه، نسبت طول به قطر، نیاز آبی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثرکم آبیاری و تنک دستی میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب
%A بدیعی گل مکانی, فاطمه
%A عابدی, بهرام
%A سلاح ورزی, یحیی
%J ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
%D 2019