ششمین همایش ملی زعفران , 2021-11-17

عنوان : ( مروری بر مطالعات درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران )

نویسندگان: فرزانه شریف , سیدمحمدعلی رضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

زعفران یکی از محصولات عمده کشاورزی در ایران است که به طور وسیعی در نواحی خراسان جنوبی کشت می‌شود. پس از جداسازی کلاله و خامه که همان زعفران تجاری نام دارد، سایر اجزای گل به عنوان ضایعات دور ریخته می‌شود. گلبرگ‌های زعفران حاوی مقدار قابل توجهی آنتوسیانین است که می‌تواند در صنایع مختلف از جمله مواد غذایی، دارویی و آرایشی به عنوان رنگ طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و درمانی نیز هست مورد استفاده قرار بگیرد. آنتوسیانین‌ها بسیار ناپایدار بوده و در برابر شرایط محیطی تخریب می‌شوند. محققان در حال بررسی روش‌هایی برای افزایش پایداری آنتوسیانین هستند که در میان آن‌ها، درون پوشانی (میکرو و نانو مقیاس) به عنوان یک روش حفاظتی امیدوارکننده برای ترکیبات زیست فعال مورد توجه فراوان قرار گرفته است. در این مقاله سعی شده است جدیدترین مطالعات منتشر شده درخصوص درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران با هدف افزایش پایداری آنتوسیانین آن بررسی و تجزیه و تحلیل شود.

کلمات کلیدی

, گلبرگ زعفران, آنتوسیانین, ریزپوشانی, پایداری
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1087729,
author = {شریف, فرزانه and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {مروری بر مطالعات درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران},
booktitle = {ششمین همایش ملی زعفران},
year = {2021},
location = {گنادباد, ايران},
keywords = {گلبرگ زعفران، آنتوسیانین، ریزپوشانی، پایداری},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر مطالعات درون پوشانی عصاره گلبرگ زعفران
%A شریف, فرزانه
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J ششمین همایش ملی زعفران
%D 2021

[Download]