ششمین همایش ملی زعفران , 2021-11-17

عنوان : ( اثر سورفکتانت در نانو انکپسولاسیون کروستین )

نویسندگان: فاطمه حامدی , سیدمحمدعلی رضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

زعفران دارای ترکیبات ارزشمند کاروتنوئیدی همچون کروستین می باشد. انکپسولاسیون کروستین در سیستم های نانوحامل مناسب می تواند باعث حفظ این ترکیب ارزشمند و بهبود آن در زمینه فارماکوکینتیک و قابلیت های زیستی شود. به همین منظور دو سورفکتانت محلول در آب (توئین 80) و محلول در روغن (PGPR) در نسبت های مختلف 9:1، 8:2، 7:3، 6:4 و 5:5 برای تهیه امولسیون آب در روغن مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که با استفاده از دو سورفکتانت محلول در آب و محلول در روغن در نسبت های مختلف و شرایط ذکر شده می توان میکروامولسیون هایی در ابعاد کمتر از 400 نانومتر تولید کرد. مقایسه اندازه ذرات نمونه های تهیه شده با دو سورفکتانت در نسبت های مختلف نشان داد که نسبت سورفکتانتهای استفاده شده در اندازه ذرات موثر بودند

کلمات کلیدی

, زعفران, ریزپوشانی, کروستین, کاروتنوئید, امولسیون
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1087730,
author = {حامدی, فاطمه and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {اثر سورفکتانت در نانو انکپسولاسیون کروستین},
booktitle = {ششمین همایش ملی زعفران},
year = {2021},
location = {گنادباد, ايران},
keywords = {زعفران، ریزپوشانی، کروستین، کاروتنوئید، امولسیون},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T اثر سورفکتانت در نانو انکپسولاسیون کروستین
%A حامدی, فاطمه
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J ششمین همایش ملی زعفران
%D 2021

[Download]