عنوان : ( مروری بر ترکیبات ضدتغذیه ای انسانی بذر گاودانه )
نویسندگان: ملیحه محمدزاده فخرداود , فخری شهیدی , بهزاد ناصحی , شهرام بیرقی طوسی ,چکیده
با توجه به رشد روزافزون جمعیت در قرن حاضر و رشد محدود منابع حیوانی، بحث کمبود پروتئین در جوامع در حال توسعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تلاش برای یافتن منابع گیاهی فراوان و ارزان پروتئین، باعث شده که تحقیقات مختلفی درباره استفاده از حبوبات کمتر شناخته شده در کشورهای در حال توسعه انجام شود. گاودانه (Vicia ervilia) به علت بازده بالا و سهولت در کشت، همچنین ارزش تغذیه ای و میزان پروتئین بالا، می تواند به یک منبع بالقوه جهت تولید فراورده های پروتئینی و غذایی تبدیل شود. با توجه به قابلیت کشت این محصول در ایران، میزان پروتئین بالا و قیمت پایین آن، می توان پس از کاهش ترکیبات ضدتغذیه ای این دانه، از آن جهت تولید آرد، ایزوله و فراورده های پروتئینی استفاده کرد.
کلمات کلیدی
, حبوبات, کرسنه, ترکیبات ضد مغذی@inproceedings{paperid:1088115,
author = {محمدزاده فخرداود, ملیحه and شهیدی, فخری and بهزاد ناصحی and شهرام بیرقی طوسی},
title = {مروری بر ترکیبات ضدتغذیه ای انسانی بذر گاودانه},
booktitle = {بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2022},
location = {ايران},
keywords = {حبوبات، کرسنه، ترکیبات ضد مغذی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر ترکیبات ضدتغذیه ای انسانی بذر گاودانه
%A محمدزاده فخرداود, ملیحه
%A شهیدی, فخری
%A بهزاد ناصحی
%A شهرام بیرقی طوسی
%J بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2022