4th international conference on Food industry sciences, organic farming and food security , 2020-07-17
عنوان : ( کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک )
نویسندگان: خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
فواید سلامتی بخش حاصل از محصولات حاوی باکتری های پروبیوتیک منجر به افزایش مصرف آنها شده با این حال، قابلیت زنده مانی انها در محصولات و همچنین دستگاه گوارش کم است به همین دلیل محققان را به نو اوری روش های مختلف بهبود زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ترغیب کرده است. ریزپوشانی سلول های پروبیوتیکی یکی از جدید ترین و کارامد ترین روش هایی است که امروزه مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله اصول و روش های ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفته است.