عنوان : ( کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک )
نویسندگان: خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
فواید سلامتی بخش حاصل از محصولات حاوی باکتری های پروبیوتیک منجر به افزایش مصرف آنها شده با این حال، قابلیت زنده مانی انها در محصولات و همچنین دستگاه گوارش کم است به همین دلیل محققان را به نو اوری روش های مختلف بهبود زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ترغیب کرده است. ریزپوشانی سلول های پروبیوتیکی یکی از جدید ترین و کارامد ترین روش هایی است که امروزه مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله اصول و روش های ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفته است.
کلمات کلیدی
, پروبیوتیک, ریز پوشانی, لاکتوباسیلوس, زمان ماندگاری@inproceedings{paperid:1088570,
author = {پورعلی رشتی نژاد, خزر and محسن زاده, محمد},
title = {کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک},
booktitle = {4th international conference on Food industry sciences, organic farming and food security},
year = {2020},
location = {ايران},
keywords = {پروبیوتیک، ریز پوشانی، لاکتوباسیلوس، زمان ماندگاری},
}
%0 Conference Proceedings
%T کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
%A پورعلی رشتی نژاد, خزر
%A محسن زاده, محمد
%J 4th international conference on Food industry sciences, organic farming and food security
%D 2020