عنوان : ( بررسی تاثیر ریزپوشانی با صمغ فارسی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طی نگهداری در شرایط یخچالی )
نویسندگان: خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
پروبیوتیک ها فواید مختلفی ئارند اما از ثبات ضعیفی برای استفاده در غذا و شرایط نگهداری برخوردار هستند. ریزپوشانی یک روش معمول برای بهبود زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در برابر تنش های محیطی است. در این پژوهش به بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده با بهره گیری از صمغ فارسی به روش امولسیون دوگانه و فرم آزاد آن می پردازیم. هدف از این مطالعه 1) مقایسه میزان زنده مانی باکتریهای ریزپوشانی شده و آزاد در طی دوران نگهداری در شرایط یخچالی بود.
کلمات کلیدی
, لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس, ریزپوشانی, صمغ فارسی, پروبیوتیک@inproceedings{paperid:1088572,
author = {پورعلی رشتی نژاد, خزر and محسن زاده, محمد},
title = {بررسی تاثیر ریزپوشانی با صمغ فارسی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طی نگهداری در شرایط یخچالی},
booktitle = {ششمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی ئ منابع طبیعی، محسط زیست و گردشگری},
year = {2020},
location = {ايران},
keywords = {لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، ریزپوشانی، صمغ فارسی، پروبیوتیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر ریزپوشانی با صمغ فارسی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طی نگهداری در شرایط یخچالی
%A پورعلی رشتی نژاد, خزر
%A محسن زاده, محمد
%J ششمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی ئ منابع طبیعی، محسط زیست و گردشگری
%D 2020