عنوان : ( دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن )
نویسندگان: زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم ,چکیده
دوغ یک نوشیدنی حاصل از تخمیر لاکتیکی شیر و از فرآوردههای قدیمی ایران است که میتوان آن را جزو نوشیدنی ماست با ویسکوزیته پایین محسوب نمود. دوغ از ترکیب آب و ماست به نسبتهای متفاوت تولید میگردد که چگونگی ترکیب ماست از نظر چربی، پروتئین و ماده خشک کل در فرآورده نهایی موثر میباشد. مصرف دوغ در هر وعده باعث کاهش قابل توجه در تعداد باکتری های پاتوژن شده و از آلودگیهای میکروبی جلوگیری میکند. این منبع با دارا بودن مواد بسیار مغذی یک محیط مناسب جهت رشد میکروارگانیسم های فاسد کننده نیز میباشد. این میکروارگانیسم ها با تولید ترکیباتی سبب تغییر عطر و طعم، بادکردگی، کاهش زمان ماندگاری و در نهایت فساد این محصول با ارزش میگردد.
کلمات کلیدی
, دوغ, خواص فیزیکی دوغ, پروبیوتیک, عوامل فساد میکروبی دوغ@inproceedings{paperid:1090702,
author = {ایزدی مهر, زهرا and یاورمنش, مسعود and حبیبی نجفی, محمدباقر and عدالتیان دوم, محمدرضا},
title = {دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن},
booktitle = {ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران},
year = {2019},
location = {ايران},
keywords = {دوغ، خواص فیزیکی دوغ، پروبیوتیک، عوامل فساد میکروبی دوغ},
}
%0 Conference Proceedings
%T دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن
%A ایزدی مهر, زهرا
%A یاورمنش, مسعود
%A حبیبی نجفی, محمدباقر
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%J ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
%D 2019