علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (125), سال (2022-7) , صفحات (315-328)

عنوان : ( Investigation the effect of addition tomato peel and calcium chloride, particle size reduction and pulp distribution on physicochemical and microstructure properties of tomato paste )

نویسندگان: سعید امیری نسب سرابی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

رب بعنوان یکی از فراوردههای اصلی گوجهفرنگی همواره از اهمیت بسزایی در صنایع تبدیلی کشور برخوردار بوده است.حدود5درصد از وزن گوجهفرنگی ورودی به کارخانجات تولید رب با وجود ارزش غذایی و تکنولوژیکی بالا بصورت ضایعات دورریز میگردد.هدف از این مطالعه بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پوست گوجهفرنگی و کلرید کلسیم و جایگزینی فرایند هموژنیزاسیون با آسیاب کلوئیدی بر ویژگیهای رب گوجهفرنگی بااستفاده از روش سطح پاسخ بود.نتایج این پژوهش نشان داد استفاده از پوست گوجهفرنگی سبب افزایش معنیدار میزان مواد جامد کل، مواد جامد نامحلول، فیبر، قوام و درصد رسوب وزنی شد)05/0

کلمات کلیدی

, رب گوجه فرنگی, پوست گوجهفرنگی, کلرید کلسیم, آسیاب کلوئیدی, قوام
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1092676,
author = {امیری نسب سرابی, سعید and مظاهری طهرانی, مصطفی and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {Investigation the effect of addition tomato peel and calcium chloride, particle size reduction and pulp distribution on physicochemical and microstructure properties of tomato paste},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2022},
volume = {19},
number = {125},
month = {July},
issn = {2008-8787},
pages = {315--328},
numpages = {13},
keywords = {رب گوجه فرنگی، پوست گوجهفرنگی، کلرید کلسیم، آسیاب کلوئیدی، قوام},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T Investigation the effect of addition tomato peel and calcium chloride, particle size reduction and pulp distribution on physicochemical and microstructure properties of tomato paste
%A امیری نسب سرابی, سعید
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2022

[Download]