همایش بین المللی غذای طیب , 2022-11-09

عنوان : ( ارزیابی سینتیک تغییر رنگ اسفناج در طی خشک کردن کفپوشی )

نویسندگان: مریم السادات امامی , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

خشک کردن یکی از فرآیندهای فراوری محصولات کشاورزی با هدف افزایش مدت زمان نگهداری است. در این تحقیق مقایسه تغییرات رنگ کف اسفناج حین خشک شدن در چهار دمای مختلف ۴۰) ، ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد) و دو ضخامت ۳) و ۵ میلیمتر) انجام شد. آزمایشها در خشککن جریان هوای گرم و با استفاده از محفظه اختصاصی تصویربرداری توسط دوربین دیجیتال انجام گردید. نتایج نشان داد میزان روشنایی (L) و پارامتر B با افزایش دمای خشککردن، کاهش یافت. میزان رنگ سبز نمونه ها در دمای بالای خشککردن، کاهش یافت. این تغییرات در ضخامت ۵ میلیمتر بیشتر از ضخامت ۳ میلیمتر کف اسفناج بود. نتایج نشان داد به علت تغییرات پارامترهای LAB با افزایش دما، میزان ) نیز افزایش یافت. با بررسی تغییرات پارامترهای رنگی مشاهده شد دمای بالای خشک کردن به دلیل ایجاد تغییرات نامطلوب مناسب نبوده از طرفی دمای پایین خشک کردن به دلیل زمان طولانی و کاهش راندمان، مناسب نیست.

کلمات کلیدی

, اسفناج , خشک کردن کفپوشی , سینتیک تغییر رنگ.
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1094157,
author = {امامی, مریم السادات and محبی, محبت},
title = {ارزیابی سینتیک تغییر رنگ اسفناج در طی خشک کردن کفپوشی},
booktitle = {همایش بین المللی غذای طیب},
year = {2022},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {اسفناج ، خشک کردن کفپوشی ، سینتیک تغییر رنگ.},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی سینتیک تغییر رنگ اسفناج در طی خشک کردن کفپوشی
%A امامی, مریم السادات
%A محبی, محبت
%J همایش بین المللی غذای طیب
%D 2022

[Download]