عنوان : ( کاربرد و مکانیسم اثر جاذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی )
نویسندگان: ناصر صداقت , محمدکاظم حیدریان , علیرضا حیدریان ,
چکیده
اکسیژن میی توانی باعی افیت کژ ژیت ش کیاهگ مانی باری در بوایی ای میواد لیذایی شیود د ژی ش یود اکسیژن در بسیه بنی ی میواد لذایی عم تاً ب خاطر بقاییای اکسیژن مو یود در لیذا ، بقاییای اکسیژن مو یود در فایای سربسیه ، میواد اش ژی ش بسیژ بی یرش در فراین بسه بن ی است. اساساً اکسژن می توانی ای راه هیا ی مخهل یی باعی فسیاد میاده لیذایی شیود ای ملی فسیاد اکسیژ اتژو کی من یر بی کیاهگ کژ ژیت در چربیی هیا ش بخیگ هیای چیرم میاده لیذایی، اکسژ اسیژو ژپژی ها، تغژژیر سیاخهار پیرشت ژن هیا، شیهیامژن هیا ش رنگ دان ها ش فراهم کرد شرایط مناسی بیرای رشی مژکرشاربانژسیم هیا ش قهیوه ای شی بنییمیی شیود. پینشهگ هیا نشیا می ی دهنی کی مییی تییوا بییرای کییاهگ مژیییا اییین عامیی اکسییژ اتژو ای رشش هییای مهنییوعی ای ملیی بسییه بنیی ی بییا اتمسیی ر اشیی شیی ه (MAP) ، بسه بن ی تحت خ ش یابم هیا ی اکسیژن اسیه اده نمیود. در ایین مطا وی میرشری بی مکانژسیم هیا ش کاربردهیای یابم هیا ی اکسیژن در شنوت لذا ش بسه بن ی میواد لیذا یی مخهلی پرداخهی شی . بررسی ی هیا نشیا می ی دهنی کی اسیه اده ای یابم هیا ی اکسیژن اریرا م ژی ی در افییایگ کژ ژییت ش عمیر مانی باری محیییوخ لیذایی مخهلیی ش کیاهگ هی ررفت منییابغ لیذایی خواهنی شیی . باتو ی بیی اهمژت این موضوع می تیوا در راسیهای تو ژی ، انبیوه سیای ی ش ارائی فرموخسی ژو هیا ی نیوین در شینوت تو ژی یابم هیا ی اکسیژن بیا برداشت.