عنوان : ( امولسیون آب در آب پایدار شده با صمغ دانه ریحان-نشاسته ذردت مومی )
نویسندگان: زهرا زمانی , سیدمحمدعلی رضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
اه لَؼی ىَ بّی آة دس آة ثب هخل طَ وشدى کوغ دا سیحبى ثب ًبػت رست ه هَی دس غلظت بّی هختلف ت یْ ؿذ. افضایؾ غلظت ًبػت رست ه هَی ثبػث افضایؾ ضشیت ل اَم، یٍؼى صَیت دس دسخ ثشؽ ثی بًْیت یٍؼى صَیت ظب شّی ؿذ دسحبلیى ؿبخق ؿل ؿ ذًَگی ثب ثشؽ اه لَؼی ىَ بّی آة دس آة وب ؾّ یبفت. گٌّبهی و غلظت ًبػت رست ه هَی 0 ث 2 دسکذ صٍ یً )دس غلظت / اص 5 0 دسکذ صٍیً کوغ دا سیحبى( / ثبثت 25 افضایؾ یبفت، ضشیت ل اَم اه لَؼی ىَ آة دس آة ث ط سَ لبثل ت خَ یْ اص Pa.sn 0/109 ث 0/436 2 دسکذ صٍ یً ًبػت رست ه هَی سا 1 ،0/ 0 دسکذ صٍ یً کوغ دا سیحبى + 5 / افضایؾ یبفت. تًبیح ث ػبدگی ت اَ بًیی 5ثشای اػتفبد ث ػ اٌَى اه لَؼی ىَ بّی آة دس آة پبیذاس ًبى داد. ایی اه لَؼی ىَ بّ حذالل ثشای یه فّت پبیذاس ث دَ ذً.
کلمات کلیدی
, امولسیون آب در آب, پایداری, پلی ساکارید, رئولوژی@inproceedings{paperid:1096846,
author = {زمانی, زهرا and رضوی, سیدمحمدعلی},
title = {امولسیون آب در آب پایدار شده با صمغ دانه ریحان-نشاسته ذردت مومی},
booktitle = {همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت},
year = {2023},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {امولسیون آب در آب، پایداری، پلی ساکارید، رئولوژی},
}
%0 Conference Proceedings
%T امولسیون آب در آب پایدار شده با صمغ دانه ریحان-نشاسته ذردت مومی
%A زمانی, زهرا
%A رضوی, سیدمحمدعلی
%J همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
%D 2023