17th International conference on food industry science , organic farming and food security , 2024-03-14

Title : ( Preparation of nanophytosome of rosemary essential oil and investigation of its antimicrobial properties against foodborne bacterial pathogens )

Authors: Seyedeh Atefeh Bostani , Mohammad Mohsenzadeh ,

Access to full-text not allowed by authors

Citation: BibTeX | EndNote

Abstract

استفاده از ترکیبات طبیعی برای جلوگیری از رشد یا از بین بردن میکروب ها در مواد غذایی مانند اسانس های گیاهی روش مناسبی است.کپسوله کردن، ترکیبات زیست فعال را در برابر شرایط محیطی محافظت می کند. در این تحقیق اثر ضد باکتریایی نانوفیتوزوم اسانس رزماری (10، 20 و 30 میلی گرم در میلی لیتر) علیه باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلاتایفی موریوم، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کلی به روش دیسک دیفیوژن انجام گردید. نتایج نشان داد که نانوفیتووزم اسانس رزماری اثر ضدباکتریایی خوبی علیه باکتری های مورد مطالعه دارد. اثر ضد میکروبی نانوفیتوزوم بر روی باکتری های گرم منفی به دلیل ساختار دیواره سلولی آن ها که از یک غشای دو لایه تشکیل شده ، بیشتر بود. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که می توان از نانوفیتوزوم اسانس رزماری به عنوان ترکیب ضد باکتریایی طبیعی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی استفاده کرد.

Keywords

, نانوفیتوزوم, اسانس, رزماری, اثر ضد میکروبی, پاتوژن, غذا, بسته بندی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1101870,
author = {Bostani , Seyedeh Atefeh and Mohsenzadeh, Mohammad},
title = {Preparation of nanophytosome of rosemary essential oil and investigation of its antimicrobial properties against foodborne bacterial pathogens},
booktitle = {17th International conference on food industry science , organic farming and food security},
year = {2024},
location = {Tibllisi},
keywords = {نانوفیتوزوم، اسانس، رزماری،اثر ضد میکروبی، پاتوژن، غذا، بسته بندی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T Preparation of nanophytosome of rosemary essential oil and investigation of its antimicrobial properties against foodborne bacterial pathogens
%A Bostani , Seyedeh Atefeh
%A Mohsenzadeh, Mohammad
%J 17th International conference on food industry science , organic farming and food security
%D 2024

[Download]