اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی , 2001-02-20
عنوان : ( نقش سیستم HACCP در کاهش خطرات و بیماریهای قابل انتقال از طریق شیر و فرآورده های آن به انسان )
نویسندگان: محمد محسن زاده ,فایل: Full Text
چکیده
کیفیت شیر و ایمنی غذایی در فراورده های شیری وابستگی شدیدی به تولید کنندگان، تبدیل کنندگان دامپزشکان و دستگاههای اجرایی و مصرف کنندگان در سراسر دنیا دارد.
کلمات کلیدی
, HACCP, بیماریهای قابل انتقالبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:200493,
author = {محسن زاده, محمد},
title = {نقش سیستم HACCP در کاهش خطرات و بیماریهای قابل انتقال از طریق شیر و فرآورده های آن به انسان},
booktitle = {اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی},
year = {2001},
keywords = {HACCP، بیماریهای قابل انتقال},
}
%0 Conference Proceedings
%T نقش سیستم HACCP در کاهش خطرات و بیماریهای قابل انتقال از طریق شیر و فرآورده های آن به انسان
%A محسن زاده, محمد
%J اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی
%D 2001