عنوان : ( بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندرقند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند )
نویسندگان: محمد رئيسيان زاده , غلامعلی مقدم , محسن دانش مسگران , حسن فضائلی ,چکیده
در این آزمایش برگ و طوقه چغندر قند بر اساس 11 ترکیب مختلف به شرح: 1- برگ و طوقه چغندر قند خرد نشده، 2- برگ و طوقه چغندر قند خر شده، 3- تیمار شماره
کلمات کلیدی
, برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده, تجزیه پذیری و خصوصیات شیمیایی@article{paperid:201724,
author = {محمد رئيسيان زاده and غلامعلی مقدم and دانش مسگران, محسن and حسن فضائلی},
title = {بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندرقند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند},
journal = {دانش کشاورزی},
year = {2002},
volume = {12},
number = {4},
month = {March},
issn = {1680-242X},
pages = {1--11},
numpages = {10},
keywords = {برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، تجزیه پذیری و خصوصیات شیمیایی},
}
%0 Journal Article
%T بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندرقند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند
%A محمد رئيسيان زاده
%A غلامعلی مقدم
%A دانش مسگران, محسن
%A حسن فضائلی
%J دانش کشاورزی
%@ 1680-242X
%D 2002