بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: تجزیه


موارد یافت شده: 126

1 - تجزیه و تحلیل اثر بار حرارتی یک لوله گرمایی (ترموسیفون) و محاسبه ضریب کلی انتقال حرارت جابجایی بر روی آن (چکیده)
2 - اثر حرارت دادن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای نیتروژن دار ، ضرایب تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای-روده ای ماده خشک و پروتیین خام دو واریته(سحر و ویلیامز) دانه کامل سویا (چکیده)
3 - تجزیه و تحلیل ژئومورفولوژیکی سیلابهای کاتاستروفیک رودخانه مادرسو (چکیده)
4 - تعیین ضرایب تجزیه پذیری مواد خوراکی و مقایسه آنها با ضرایب جداول استاندارد AFRC در تغذیه گاوهای شیرد (چکیده)
5 - تأثیر ماده آلی و بافت خاک بر تجزیه علف‌کش‌های آترازین و متامیترون (چکیده)
6 - تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب تجزیه‌پذیری، نسبت ناپدید شدن شکمبه‌ای ـ روده‌ای و مدلهای هضمی ماده خشک و مدلهای هضمی ماده خشک و پروتئین خام چهار گونه گیاهان شور زیست (کوشیا، آتریپلکس، سیاه شور و دانارک) (چکیده)
7 - استفاده از تجزیه علیت درتعیین حساسترین دوره رشد گندم (triticum aestivum) به تنش شوری (چکیده)
8 - اثر بخار آب تحت فشار بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای پیت نیشکر و عملکرد پیت عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار در تغذیه بزهای شیرده سانن (چکیده)
9 - خصوصیات فیزیکی ، ترکیب شیمیایی وتجزیه پذیری تفاله خشک گوجه فرنگی در گوسفند بلوچی (چکیده)
10 - اثر سطوح مختلف گاز دی اکسید گوگرد(SO2) وهیدروکسید سدیم NAOH)) بر تجزیه پذیری وترکیب شیمیایی کاه گندم (چکیده)
11 - تجزیه رخساره های سنگی و مدل رسوبی رودخانه لاتشور، جنوب خاور تهران (چکیده)
12 - ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اسیدهای فرمیک و سولفوریک و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای هلشتاین تازه زا (چکیده)
13 - تجزیه تقریبی و گرانروی عصاره اسیدی هشت واریته جو پوسته دار و یک نوع جو بدون پوسته (چکیده)
14 - تاثیرآنزیمهای تجزیه کننده ان اس پی محلول بر گندمهای با ویسکوزیته متفاوت و تریتیکاله در جوجه های گوشتی (چکیده)
15 - فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای بخشهای نیتروژن دار کنجاله سویا و کنجاله دانه آفتابگردان (چکیده)
16 - تاثیر بیمه بر بهره وری تولید گندم استان مازندارن: کاربرد مدل تجزیه (چکیده)
17 - مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز (چکیده)
18 - مطالعه سرعت تجزیه بقایای گیاهی گندم، یونجه و گوجه فرنگی در شرایط آزماشگاهی (چکیده)
19 - تحمین تجزیه پذیری ماده خشک انواع تفاله مرکبات در شکمبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی (چکیده)
20 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
21 - بررسی اثرات تنش کمبود آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد در چند هیبرید ذرت دانه ای با استفاده از تجزیه علیت (چکیده)
22 - اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی (چکیده)
23 - تجزیه و تحلیل کینماتیکی و کنتیکی ضربه روی پا با پای غالب و غیر غالب در فوتبال (چکیده)
24 - تجزیه و تحلیل ساخت کلان حماسه رستم و اسفندیار شاهنامه فردوسی بر اساس قالب لباو و التسکی (چکیده)
25 - تجزیه و تحلیل اثر متقابل بازار انرژی-رزرو چرخشی و بازار رزرو جایگزین در مدل تخصیص پشت سرهم و همزمان (چکیده)
26 - تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح به‌کارگیری میکروتوربین در کاربرد‌های سایش پیک و CHP (چکیده)
27 - اثرات سود و اوره بر تجزیه پذیری کاه کلزا (چکیده)
28 - روشی نوین برای همسانسازی کانال های MIMO انتخابگر فرکانسی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و تجزیه‌ی مقادیر تکین ماتریس های چندجمله‌ای (چکیده)
29 - فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای بخشهای نیتروژن دار کنجاله سویا و کنجاله آفتابگردان (چکیده)
30 - ارزیابی تاثیر بافت و مواد آلی خاک بر تجزیه علف کش اترازین (چکیده)
31 - تأثیر بافت و درجه حرارت خاک بر تجزیه و نیمه عمر علف کش آترازین (چکیده)
32 - ترکیب شیمیایی ، فراسنجه‌های تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای پروتئین دانه کلزای خام یا حرارت داده شده در گوساله‌های نر هلشتاین (چکیده)
33 - بررسی فازهای میانی و محصولات نهایی تجزیه حرارتی آمونیوم پاراتنگستات دراتمسفر هوا (APT) (چکیده)
34 - تجزیه و تحلیل با استفاده از روش مشخصه در نشتی خطوط لوله و گاز (چکیده)
35 - تجزیه و تحلیل عدم‌قطعیت در محاسبات عمق آب در زهکش‌‌های شهری (چکیده)
36 - نقش قارچ های ایجاد کننده پوسیدگی سفید در تجزیه مواد آروماتیک (چکیده)
37 - تاثیر یک مخلوط آنزیمی تجاری بر تجزیه پذیری و تولید گاز یونجه خشک و عملکرد گاوهای شیری در مرحله اول شیردهی (چکیده)
38 - ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پیت خام و عمل آوری شده با بخار تحت فشار (چکیده)
39 - خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده بااسید کلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگیهای تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
40 - تجزیه و تحلیل بیان ژن (چکیده)
41 - تأثیر کاربرد مواد آلی و نیتروژن معدنی بر تجزیه شیمیایی و زیستی علف کش آترازین در خاک (چکیده)
42 - اندازه‌گیری و تجزیه و تحلیل بهره‌وری نهاده‌های تولیدی صنایع کوچک و متوسط درصنایع شهرک صنعتی توس (چکیده)
43 - تجزیه و تحلیل خطاهای نوشتاری غیرفارسی آموزان و تأثیر آن در روند بهبود آموزش (چکیده)
44 - بررسی پروسه ترجمه،تجزیه و تحلیل خطاها و اشتباهات احتمالی مترجمین (چکیده)
45 - تجزیه علیت صفات و به گزینی با کمک شاخصهای گزینشی درنخود (چکیده)
46 - بررسی تاثیر مونت موریلونایت طبیعی بر روی دمای تجزیه نانوکامپوزیت پلی اتیلن با دانسیته متوسط (چکیده)
47 - بررسی تاثیر درصد مونت موریلونایت اصلاح شده با آلکیل آمونیا بر روی دمای تجزیه نانوکامپوزیت پلی اتیلن با دانسیته متوسط (چکیده)
48 - بررسی تاثیر درصد Cloisite 30B بر روی دمای تجزیه نانوکامپوزیت پلی اتیلن با دانسیته متوسط در مقایسه با پلیمر خالص (چکیده)
49 - بررسی تاثیر درصد Cloisite 30B بر روی دمای تجزیه نانوکامپوزیت پلی اتیلن با دانسیته متوسط در مقایسه با پلیمر خالص (چکیده)
50 - بررسی تاثیر درصد مونت موریلونایت اصلاح شده با آلکیل آمونیا بر روی دمای تجزیه نانوکامپوزیت پلی اتیلن با دانسیته متوسط (چکیده)
51 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
52 - تاثیر منبع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پپتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
53 - تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
54 - تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه با پوسته سویا در جیره گاوهای شیرده به تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و سنتز پروتئین میکروبی با استفاده از نیتروژن 15- (چکیده)
55 - تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر تجربه تفرجی در تفرجگاه های استان گیلان (چکیده)
56 - تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای (چکیده)
57 - بررسی توانایی تجزیه رنگ های آزمایشگاهی Methylene BlueوMethyle Greenتوسط قارچ Trametes hirsuta(Fr.)Pilat. (چکیده)
58 - گروه بندی نژادگان های Rosa foetida Herrmann ایران با استفاده از تجزیه خوشه ای بر مبنای گوناگونی ژنتیکی نشانگرهای ریزماهواره ای (چکیده)
59 - تأثیر جایگزینی علف خشک یونجه با پوسته سویا در جیره گاوهای شیرده بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و سنتز پروتیین میکروبی با استفاده از نیتروژن - 15 (چکیده)
60 - نوآروی تجزیه و ترکیب اوزان عروضی در غزل معاصر با تکیه بر شعر حسین منزوی (چکیده)
61 - تاثیر دی اکسید کربن و نیتروژن بر تجزیه بقایای گندم و یونجه در دو خاک آهکی و غیر آهکی (چکیده)
62 - بررسی توانایی تجزیه زیستی کاه و کلش گندم (Tritichum aestivum. L) توسط گونه‌های مختلف جنس تریکودرما (.Trichoderma spp (چکیده)
63 - بررسی امکان استفاده از نسبت های باندی و تجزیه و تحلیل مؤلفه های اصلی تصاویر ETM+ برای پایش پوشش گیاهی در منطقه نیشابور (چکیده)
64 - تجزیه و تحلیل مدل پرداخت به برندگان مناقصات همزمان بازار انرژی و رزرو چرخشی بر پایه سیستم چندعاملی (چکیده)
65 - سرعت تجزیه مواد آلی کمپوست زباله شهری، ورمی‌کمپوست، کود دامی و کمپوست پسته در بافت و شوری‌های متفاوت خاک در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
66 - ردیابی، جداسازی و قدرت تجزیه کنندگی باکتریهای تغذیه کننده از نفت درچشمه های هیدروکربوری در ناحیه تنک بیجار، استان ایلام (چکیده)
67 - بررسی نقش کود آلی و تأثیر مقدار کاربرد آترازین در تجزیه آن (چکیده)
68 - شناسایی و ردیابی باکتریهای تجزیه کننده نفتی موجود در چشمه های هیدروکربوری در جنوب غرب ایران - میدان نفتی تنگ بیجار (چکیده)
69 - مقایسه نتایج تجزیه و تحلیل داده های پانلی در نرم افزارهای R و eviews (چکیده)
70 - تجزیه زیستی آترازین در غلظت های گوناگون به وسیله باکتری های سودوموناس (چکیده)
71 - بررسی توالی پروتئینی جدایه های مختلف ویروس برونشیت عفونی ایران با تجزیه فیلوژنی (چکیده)
72 - تجزیه و تحلیل فیلوژنی ناحیه HVR1 از ژنوم میتوکندری در گوسفندان بومی نژاد شال و سنگسری ایران (چکیده)
73 - بررسی تجزیه زیستی نرمال- هگزادکان بوسیله باکتریهای سودوموناس (چکیده)
74 - مطالعه تجزیه علف کش آترازین به وسیله باکتری های‌ سودوموناس فلورسنس و سودوموناس آرژینوزا به عنوان منبع نیتروژن و کربن در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
75 - مقایسه شاخص جریان پایه در روش های مختلف تجزیه هیدروگراف جریان در تعدادی از رودخان ههای استان آذربایجان غربی (چکیده)
76 - تجزیه و تحلیل عدم قطعیت وحساسیت روابط برآورد عامل های هیدرولیکی جریان در محیط سنگریزه (چکیده)
77 - ارتباط میان رشد اقتصادی و اندازه دولت در کشورهای منتخب عضو اوپک، یک تجزیه و تحلیل چند متغیره با استفاده از تکنیک پانل دیتا (چکیده)
78 - تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی (چکیده)
79 - بررسی تجزیه بیولوژیکی علف کش متری بیوزین در خاک (چکیده)
80 - تجزیه و تحلیل گازهای محلول در روغن ترانسفورماتورهای قدرت با استفاده از جعبه ابزار منطق فازی MATLAB (چکیده)
81 - بررسی اعتبار قانون واگنر و دیدگاه کینز برای اقتصاد ایران، یک تجزیه و تحلیل سری زمانی (چکیده)
82 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلو ژنتیکی ناحیه سیتو کروم b در جبیر ایران (چکیده)
83 - تجزیه و تحلیل عدم قطعیت محاسبات پروفیل سطح آب درکانالها با استفاده از روش حساب فازی (چکیده)
84 - تخمین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی و تولید گاز پوسته الیاف دار دانه پنبه (شولوخه) عمل آوری شده با هیدروکسید سدیم (چکیده)
85 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-Loopاز DNA میتوکندری پلنگ ایرانی (چکیده)
86 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی نواحی D- loop و Cyt-b توالی میتوکندری درDNA گاوهای سیستانی، سرابی و براون سوئیس ایران (چکیده)
87 - تجزیه و تحلیل رشد بهره وری کل عوامل تولید کشاورزی ایران (چکیده)
88 - مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی (چکیده)
89 - تجزیه و تحلیل مکانی و فرم نبکاها به منظور بررسی فرسایش بادی و حفاظت خاک (مطالعه موردی: میانکاله در جنوب شرقی خزر ) (چکیده)
90 - جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم های بومی تجزیه کننده مازوت و بررسی قدرت تجزیه کنندگی آنها (چکیده)
91 - پیش بینی میزان تاثیر عوامل بهبود دهنده تجزیه زیستی مازوت به وسیل مدل ریاضی سه پرامتری (چکیده)
92 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی جمعیت های گلرنگ زراعی و جنس Carthamus توسط مارکرهای مولکولی(CAPs و توالی ناحیه ITS (چکیده)
93 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی یکی از اعضای خانواده اندونوکلئاز S1 از گیاه کرفس (چکیده)
94 - تجزیه و تحلیل عدم قطعیت معادلات جریان در محیط متخلخل درشت دانه با استفاده از روش احتمالاتی فازی (چکیده)
95 - مقایسه روند تجزیه لاشبرگ ممرز از دو رویشگاه در شرایط آزمایشگاهی یکسان (چکیده)
96 - مقایسه روند تجزیه لاشبرگ توسکا ییلاقی در دو رویشگاه باسنگ مادری متفاوت در شرایط آزمایشگاهی یکسان (چکیده)
97 - تجزیه و تحلیل مورفوژنز و تفاوتهای کمی و کیفی مخروط افکنه های رشته کوه بینالود با رویکرد هیدرو مور فوتکتونیکی (چکیده)
98 - بررسی روند تجزیه متری بیوزین در خاک و تاثیر کود آلی بر تجزیه و نیمه عمر آن در شرایط کنترل شده (چکیده)
99 - مقایسه پتانسیل تجزیه پذیری ماده خشک برگ کلم سفید و قرمز به روش درون کیسه ای in situ (چکیده)
100 - اثرافزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات (چکیده)
101 - فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی (چکیده)
102 - فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی (چکیده)
103 - تجزیه و تحلیل تفاوت های جنسیتی مرتبط با کیفیت حسابرسی (چکیده)
104 - ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی (چکیده)
105 - بررسی رابطه بین تغییرات بهره وری و اشتغال در صنعت ایران (کاربرد روش تجزیه بلنچارد-کوآ) (چکیده)
106 - بررسی تنوع آکتینومیست‌های کمپوست قارچ خوراکی دکمه‌ای با استفاده از تجزیه و تحلیل الگوی قطعات برشی ژن 16S rRNA (چکیده)
107 - تجزیه زیستی نرمال–هگزادکان در خاک بوسیله گونه های سود و موناس و برخی باکتریهای بومی مناطق آلوده به نفت (چکیده)
108 - تجزیه و تحلیل داستان هلمز.... (چکیده)
109 - رزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) (چکیده)
110 - ارزیابی باکتری های تجزیه کننده نفت و توانایی آن ها در رفع آلودگی های زیست محیطی وابسته (چکیده)
111 - بازگشت به ژئومورفولوژی تاریخی در تجزیه و تحلیل مخاطرات ژئومورفیک (چکیده)
112 - بررسی و تجزیه و تحلیل راهکارهای مدیریت مصرف بهینه آب در زمینه شرب و بهداشت (چکیده)
113 - تجزیه ارتباط بین برخی صفات زراعی با نشانگرهای ISSR در بیست ژنوتیپ سیب زمینی (چکیده)
114 - کاربرد ایزوتوپ پایدار کربن 13 در تجزیه هیدروگراف چشمه های کارستی (چکیده)
115 - تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روز آزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد (چکیده)
116 - اثر دو سطح از پروتئین قابل تجزیه در شکمبه (RDP) روی کیفیت اسپرم بز نر (چکیده)
117 - تجزیه ژنتیکی صفات مرتبط با عملکرد و زودرسی در نه لاین گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum Mill ) با استفاده از تلاقی دای آلل (چکیده)
118 - ارزیابی پارامترهای کیفیت آب رودخانه اترک با استفاده از روش تجزیه عاملی (چکیده)
119 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات مربوط به کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی (چکیده)
120 - شناسایی عامل های موثر در ایجاد ضایعات نان و تمایز نانوایی ها با کاربرد تجزیه و تحلیل تمایزی و شبکه عصبی مصنوعی مبتنی بر آن )مطالعه موردی شهر مشهد( (چکیده)
121 - بهینه سازی تجزیه زیستی مازوت توسط میکروارگانیسم های بومی به روش تاگوچی (چکیده)
122 - بررسی تجزیه زیستی نفت کوره سنگین توسط مدل های سینتیکی و معادله جدید سه پارامتری (چکیده)
123 - بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره های جوجه های گوشتی (چکیده)
124 - بررسی پتانسیل تجزیه فنل توسط باکتری های سرمادوست و مقاوم به سرما (چکیده)
125 - تجزیه و تحلیل فلوریستیکی و مطالعه تنوع گیاهی منطقه حفاظت شده حسین آباد - استان خراسان جنوبی (چکیده)
126 - طراحی و ارزیابی مروری بر کاربردهای تصویربرداری گرمایی در تجزیه و تحلیل کیفی محصولات کشاورزی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر