بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: عدس


موارد یافت شده: 68

1 - رزیابی تأثیر جایگزینی آرد عدس در فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات رئولویکی خمیرابه (چکیده)
2 - تأثیر افزودن آرد عدس و نخود بر فرمولاسیون خمیرابه برکاهش جذب روغن پوسته های سرخ شده (چکیده)
3 - بررسی عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم عدس در تاریخ های مختلف کاشت (چکیده)
4 - ارزیابی مدلهای رگرسیونی برای توصیف واکنش جوانه زنی به دما در عدس (Lens culinaris Medik) (چکیده)
5 - واکنش ویژگی های فنومورفولوژیک ارقام عدس (Lens culinaris Medik.) به آبیاری تکمیلی در شرایط مشهد (چکیده)
6 - بررسی رفتار جوانه زنی ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik) تحت رژیم های دمایی و تنش خشکی (چکیده)
7 - ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM) (چکیده)
8 - بررسی تاثیر اندازه بذر در شرایط تنش خشکی بر جوانه زنی و خصوصیات رشد گیاهچه عدس (چکیده)
9 - ارزیابی میزان تحمل به سرما در ژنوتیپهای عدس با بهره گیری از شاخص نشت الکترولیت ها (چکیده)
10 - ارزیابی تحمل ژنوتیپ های عدس Lens culinaris Medik به دماهای یخ زدگی با استفاده از عوامل فلورسانس کلروفیل (چکیده)
11 - بررسی عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های متحمل به سرمای عدس (Lens culinaris Medik.) در کشت پاییزه تحت شرایط آبیاری تکمیلی در مشهد (چکیده)
12 - ارزیابی تحمل به انجماد در ژنوتیپ های عدس(Lens culinarisMedik.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
13 - تحلیل گفتمان تبلیغات بازرگانی: بررسی کاربرد زبان و گفتمان در اقناع و متقاعدسازی مخاطبان از منظر تحلیل گفتمان (چکیده)
14 - مطالعه فلور علفهای هرز مزارع عدس (Lens culinaris) شهرستان خرم آباد (چکیده)
15 - تاثیر تنش شوری و نوع نمک بر جوانه زنی و رشد گیاهچه عدس (چکیده)
16 - بررسیهای ژئوشیمیایی عدسیهای کرومیت در افیولیتملانژهای شمال تربت حیدریه،(رباط سفید) شرق ایران (چکیده)
17 - تاثیر آبیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (Lens culinaris Medik.) (چکیده)
18 - بررسی اثرات دگرآسیبی عصاره آبی و بقایای جو (Hordeum vulgare) بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه عدس زراعی (Lens esculenta ) (چکیده)
19 - بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی شاخساره سپند (Peganum harmala) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه عدس (چکیده)
20 - ارزیابی روش های خاکورزی در روز و شب بر مدیریت علفهای هرز عدس (Lens culinaris medick.) (چکیده)
21 - ارزیابی تحمل لوبیا، نخود و عدس به بقایای علف کش توتال (سولفوسولفورون+متسولفورون)در خاک (چکیده)
22 - ارزیابی مقادیر کاربرد علف کش های ایمازتاپیر و تریفلورالین بر مدیریت علف های هرز عدس (Lens culinaris Medik.) (چکیده)
23 - بررسی احتمال خسارنت باقیمانده علف کش آپیروس (سولفوسولفوران) در خاک بر لوبیا، نخود ، عدس و برخی گیاهان زراعی (چکیده)
24 - پیامد شوری و اندازه بذر بر جوانه‏ زنی و خصوصیات رشد گیاهچه عدس (چکیده)
25 - ارزیابی عدس تراریخته بیان کننده آنزیم کولین اکسیداز برای تحمل نسبت به درجه حرارت بالا (چکیده)
26 - تولید عدس (Lens culinaris M.) تراریخته متحمل به تنش های غیرزیستی با تاکید بر جنبه های ایمنی زیستی آن (چکیده)
27 - اثرات آبیاری تکمیلی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام عدس در شرایط آب و هوایی مشهد (Lens culinaris Medik.) (چکیده)
28 - ارزیابی امکان کاشت پاییزه ژنوتیپ های عدس متحمل به سرما در شرایط آبیاری تکمیلی (چکیده)
29 - اثر متقابل - Na و +Ca بر جوانه زنی بذور عدس تحت تنش شوری Lens Culinaris Medic (چکیده)
30 - بررسی میزان کارایی نانو ذرات نقره در کنترل پژمردگی فوزاریومی عدس (چکیده)
31 - بهینه سازی ریشه زایی دو ژنوتیپ عدس(Lens culinaris Medik.) در شرایط این ویترو (چکیده)
32 - نقش پروفیل ریسک محصولات زراعی در طراحی الگوی بیمه‏ای( مطالعه موردی عدس دیم استان خراسان شمالی ) (چکیده)
33 - پاسخ رشدی گیاه عدسک آبی (Lemna minor ) به آلودگی نیترات (چکیده)
34 - بررسی تاثیر اندازه بذر بر جوانه زنی دو رقم عدس رباط و گچساران در شرایط شوری (چکیده)
35 - تاثیر مقادیر فسفر تحت شرایط کمبود ابیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی اندام هوایی ژنوتیپ های عدس (چکیده)
36 - تاثیر مقادیر فسفر و تنش ابیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی ریشه ژنوتیپ های عدس (چکیده)
37 - بهره گیری از توده های بومی و لاینهای اصلاحی پیشرفته در به نژادی عدس (چکیده)
38 - بهینه سازی انتقال ژن به عدس و تولید گیاهان تراریخته بارور با استفاده از اگروباکتریوم (چکیده)
39 - انتقال ژن codA به عدس((Lens culinaris M. به منظور تولید رقم متحمل به سرما (چکیده)
40 - بهینه سازی شرایط کشت بافت در رقم گچساران عدس ( Lens culinaris Medik) جهت القای شاخه زایی موثر (چکیده)
41 - بررسی اثرات تاریخ کاشت بر مراحل فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام عدس (چکیده)
42 - بررسی تحمل به سرما و تاثیر تاریخ های کاشت پاییزه، زمستانه و بهاره بر خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های عدس (چکیده)
43 - ارزیابی تحمل به سرما در ژنوتیپ های عدس در خزانه کشت پاییزه (چکیده)
44 - ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی ژنوتیپ های عدس با نشانگرهای مولکولی RAPD (چکیده)
45 - مطالعه تنوع ژنتیکی نمونه های عدس و تعیین روابط خویشاوندی انها با استفاده از ارزیابی های مورفولوژیکی (چکیده)
46 - تاثیر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم عدس (چکیده)
47 - مقایسه حساسیت نخود، لوبیا و عدس با سایرگیاهان زراعی به بقایای آترازین در خاک (چکیده)
48 - بهینه سازی شرایط کشت بمنظور ساقه زایی گیاه عدس در شرایط این ویترو (چکیده)
49 - بهینه سازی شرایط کشت به منظور ساقه زایی گیاه عدس در شرایط این ویترو (چکیده)
50 - ارزیابی تحمل به یخ زدگی ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
51 - تاثیر ابیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (چکیده)
52 - ارزیابی میزان تحمل به سرما در ژنوتیپ های عدس با بهره گیری از شاخص نشت الکترولیت (چکیده)
53 - اثر تاریخ کاشت پاییزه بر خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک ژنوتیپ های متحمل به سرمای عدس (Lens culinaris Medik) در شرایط مشهد (چکیده)
54 - عکس العمل ژنوتیپهای عدس به تنش خشکی حاصل از پلی اتیلن گلایکول 6000 طی مرحله جوانه زنی (چکیده)
55 - بررسی وضعیت پارامترهای فلورسانس کلروفیل و بقای ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر دماهای پایین با استفاده از پارامترهای (چکیده)
56 - بررسی کارایی گیاه عدسک آبی در میزان جذب نیترات از محیط آبی (چکیده)
57 - بررسی‌ شاخص‌ های‌ مورفولوژیک‌ و فیزیولوژیک‌ مؤثـــر بر عملکرد و اجزاء عملکرد در ژنوتیپ‌ های‌ مختلف‌ عدس‌ (Lens culinaris Medik ) (چکیده)
58 - مقایسه عملکرد و اجزاء عملکرد ژنو تیپ های عدس در شرایط کم آبیاری در منطقه سیستان (چکیده)
59 - بررسی تحمل به خشکی ژنو تیپ های متحمل به سرمای عدس در مرحله جوانه زنی (چکیده)
60 - بهینه سازی شرایط کشت بافت در رقم گچساران عدس ( Lens culinaris Medik) جهت القای شاخه زایی موثر (چکیده)
61 - دقت روش تنها-فاز در طراحی ریزعدسیها (چکیده)
62 - بهینه سازی ریشه زایی دو ژنوتیپ عدس(Lens culinaris) درشرایط این ویترو (چکیده)
63 - ارزیابی عملکرد، اجزاء عملکرد و برخی ویژگی های زراعی ژنوتیپ های عدس در منطقه سیستان (چکیده)
64 - بررسی ترکیب های مختلف کشت مخلوط زیره سبز(Cuminum cyminum) و عدس(Lens culinaris) در سیستم های کشاورزی کم نهاده (چکیده)
65 - بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ (چکیده)
66 - اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول بر جوانه‌زنی ژنوتیپ‌های عدس (چکیده)
67 - ارزيابي تنوع ژنتيكي و گروه بندي نمونه اي عدس با استفاده از صفات مورفولوژيكي و نشانگرهاي RAPDS (چکیده)
68 - تاثير يون كلسيم بر جوانه زني و رشد گياهچه عدس در شرايط مختلف شوري (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر