نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: دوغ
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ (چکیده)2 - جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس (چکیده)
3 - بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
4 - بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز (چکیده)