نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: پرتقال
موضوع : علوم و صنایع غذایى
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط (چکیده)2 - بررسی میزان اشرشیاکلی در پرتقال حاوی عصاره برگ گیاه حرا (Avicennia marina) (چکیده)
3 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری (چکیده)
4 - بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز (چکیده)