• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: مارگارین


موارد یافت شده: 4

1 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
2 - بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی (چکیده)
3 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
4 - بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • پخشینه
  • علوم و صنایع غذایى
  • استفاده بهینه از ضایعات نان
  • مهندسی شیمى
  • جوندگان
  • هوش
  • الکترونیکی
  • پیشرفت شغلی
  • آموزش الکترونیکی
  • انگیزش شغلی
  • هوش اجتماعی
  • علی عنایتی شبکلایی
  • بازاریابی حسی
  • امین صابر
  • نیما یعقوبی
  • وحید لاری
  • وحید لاری
  • لاری
  • بایزید
  • عرفان
  • فضای مجازی
  • فرانسویی
  • سیدان
  • نسیم رخشان
  • سرمایه گذاری
  • فاینانس
  • مهندسی مکانیک
  • نگاشت
  • استعاره مفهومی
  • مساجد

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه