• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ثعلب


موارد یافت شده: 4

1 - بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق (چکیده)
2 - بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ‌های کربوکسی‌متیل‌سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه‌ای (چکیده)
3 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)
4 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی دو نوع ثعلب رایج در ایران (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • تبلیغات
  • تصویر برند
  • ارزش مشتری
  • پروبیوتیک
  • تصمیم گیری چند معیاره
  • فازی
  • تصمیم گیری چند معیاره
  • پیش بینی
  • پروبیوتیک
  • معدن
  • شکم
  • عملیات حرارتی
  • سمیرا صبوری راد
  • ورم پستان
  • کلاهان
  • حسین کارشکی
  • تحلیل محتوا
  • پیش بینی
  • پیش بینی بار
  • تیگ
  • بافت شناسی
  • هیستولوژی
  • پاتولوژی
  • بافت شناسی
  • معتکف
  • یادگیری ترکیبی
  • خشکسالی
  • تربیت
  • maleki
  • pss

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه