نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: ثعلب
موارد یافت شده: 4
1 - بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق (چکیده)2 - بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغهای کربوکسیمتیلسلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامهای (چکیده)
3 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)
4 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی دو نوع ثعلب رایج در ایران (چکیده)