• صفحه اصلی
  • سایت دانشگاه
  • اخبار دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad

  • صفحه اصلی
  • لیست مقالات استادان
  • جستجو های اخیر
  • بیشترین جستجو
  • تماس با ما

بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: کاربرد صمغ های مختلف در پایدار


موارد یافت شده: 1

1 - مروری بر کاربرد صمغ های مختلف در پایدار سازی خامه قنادی (چکیده)

30 جستجوی اخیر

  • پروبیوتیک
  • معماری سبز
  • سبز
  • مصرف انرژی
  • محیط زیست
  • سبز
  • محیط زیست
  • محیط زیست
  • محیط زیست
  • سبز
  • پردازش تصویر
  • هوش مصنوعی
  • بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی
  • معماری سبز
  • باغ بام
  • تبلیغات
  • تلفن همراه
  • تلفن همراه
  • وفادار
  • ارزش مشتر
  • بستنی
  • ثعلب
  • تبلیغات
  • تصویر برند
  • ارزش مشتری
  • پروبیوتیک
  • تصمیم گیری چند معیاره
  • فازی
  • تصمیم گیری چند معیاره
  • پیش بینی

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • مرور بر اساس سال
  • تماس با ما
  • مقالات استادان
  • نقشه سایت

لینک های پیشنهادی

  • صفحه اصلی
  • سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
  • بانک مقالات و همایشهای دانشگاه فردوسی مشهد
  • سایت خبری مرکز دانلود دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد | Ferdowsi University of Mashhad
  • ايران، مشهد، ميدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد
  • تلفن:38803000 051
  • كدپستي: 9177948974
  • پست الکترونیک: webmaster@um(dot)ac(dot)ir

© تمامی حقوق برای این سایت محفوظ است.

مقالات دانشگاهی|مقالات اساتید دانشگاه