بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: سبز


موارد یافت شده: 350

1 - بررسی چگونگی تأثیر بوته های گیاهی بر میزان فرسایش و رسوب بادی در مناطق خشک ( مطالعۀ موردی: منطقۀ صبریِ شهرستان سبزوار) (چکیده)
2 - ارزیابی مقاومت برخی گونه های گیاهی به سرما و خشکی برای کاربرد در بامهای سبز گسترده در شرایط اقلیمی مشهد (چکیده)
3 - ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصاره متانولی کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز بومی خراسان رضوی بر سویه های اشرشیاکلی و سالمونلا (چکیده)
4 - میکسوتروفی، رویکردی برای بهبود کمیت و کیفیت لیپید حاصل از جلبک سبز تتراسلمیس به عنوان منبع تولید بیودیزل (چکیده)
5 - زیر‌ساخت‌های تامین آب پایدار (با باز‌مطالعه تجربیات شهر‌های سبز) (چکیده)
6 - تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلا به روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف (چکیده)
7 - تغییرات نشانگرهای مقاومت به انسولین و برخی آنزیم های کبدی و قلبی عروقی به تمرین هوازی و مصرف مکمل چای سبز (چکیده)
8 - بررسی تأثیر دانش درک‌ شده از محصول سبز بر تمایل به خرید به‌واسطه دلبستگی به فروشگاه (چکیده)
9 - تغییرات شاخص‌های رشدی توده بومی زیره‌سبز (Cuminum cyminum L.) و رقم هندی در پاسخ به شوری و تعداد آب آبیاری (چکیده)
10 - بررسی چگونگی تاثیر پوشش گیاهی بر سرعت یاد و انتقال ذرات خاک توسط باد(مطالعه موردی منطقه صبری سبزوار) (چکیده)
11 - استفاده از پوست سبز گردو بعنوان رنگدانه جدید در سلول های خورشیدی حساس به رنگدانه، مبتنی بر نانوذارت TiO2 (چکیده)
12 - تاثیر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی و سبز شدن علف های هرز بنگ دانه(Hyoscyamus niger) ، عروسک پشت پرده (Physalis divaricata) و ترشک (Rumex crispus) (چکیده)
13 - ارزیابی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز جمع آوری شده از استان خراسان رضوی (چکیده)
14 - طراحی مدل ساختاری اقدامات مدیریت زنجیره تامین سبز با استفاده از رهیافت مدل سازی ساختاری تفسیری فازی (چکیده)
15 - زمین‌شناسی، پتروگرافی و آلتراسیون واحدهای سنگی منگنز استاج (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
16 - جداسازی، شناسایی مرفولوژیکی و مولکولی نماتد ریشه گرهی Meloidogyne arenaria از سبزیجات در استان خراسان رضوی (چکیده)
17 - بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز (چکیده)
18 - مطالعه کفشدوزک‌های شکارگر شته‌های Cinara روی درختان کاج در فضای سبز شهرستان مشهد به همراه معرفی گونه غالب (چکیده)
19 - تنوع گونه ای زنجرک های خانواده Cicadellidae در فضای سبز شهرستان مشهد به همراه معرفی گونه غالب (چکیده)
20 - شبیه سازی عددی آبخوان دشت روداب سبزوار و بررسی اثرات احداث سد روداب بر آن (چکیده)
21 - مولفه‏ های موثر بر ترجیحات مصرف میوه و سبزیجات ارگانیک در مشهد (چکیده)
22 - بررسی اهمیت و میزان فضای سبز شهر مشهد (چکیده)
23 - امکان سنجی نظریه شهر اکولوژیک با تأکید بر بعد فضای سبز در شهر مشهد (چکیده)
24 - ارزیابی روشهای نوین و پایدار در تامین آب برای توسعه فضای سبز (چکیده)
25 - استفاده از پساب های شهری (بیمارستانی) و صنعتی در کشاورزی و آبیاری فضای سبز (چکیده)
26 - شبیه‌سازی اثرات زیست‌ محیطی بام‌های سبز گسترده و متمرکز در شهر یزد (چکیده)
27 - مدلسازی آسایش دمایی فضاهای سبز مختلف در گرم‌ترین دوره‌ سال در شهر مشهد (چکیده)
28 - بررسی میزان ارتباط بین آزمون های آزمایشگاهی و قدرت سبز شدن ارقام کلزا در شرایط مزرعه (چکیده)
29 - هشت هفته تمرین تناوبی شدید به همراه مکمل های چای سبز و سفید بر ترکیب بدن بانوان غیرفعال دارای اضافه وزن (چکیده)
30 - بررسی کانی سازی ذخیره معدنی منگنز استاج ( جنوب غرب سبزوار) بر اساس داده های زمین شناسی، ژئوشیمی و کانی شناسی (چکیده)
31 - بررسی مقدماتی فلور منطقه چشمه سبز گلمکان، استان خراسان رضوی (چکیده)
32 - اثر سمیت یونی کلرید سدیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L) (چکیده)
33 - اثر تراکم کاشت و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
34 - ارزیابی صفات مورفولوژیک و اجزای عملکرد گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) تحت تاثیر سولفات آهن و روی (چکیده)
35 - سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه زمین‌ساختی گرانیتوئیدهای کوه میش (جنوب سبزوار) (چکیده)
36 - شناسایی زودهنگام کپک سبز پرتقال یافا با تصویربرداری چندطیفی (چکیده)
37 - بررسی و ارزیابی استراتژی‌های حفاظت از منابع آب در فضای سبز با تاکید بر استراتژی‌های وابسته به قیمت آب (چکیده)
38 - استراتژیهای ذخیره‌سازی و حفاظت از منابع آب در فضای سبز شهری (چکیده)
39 - معرفی برخی گونه های گیاهی بومی و وارداتی پوششی برای استفاده در فضای سبز ایران (چکیده)
40 - تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و مکمل چای سبز بر برخی ریسک فاکتورهای قلبی عروقی زنان چاق غیرفعال (چکیده)
41 - مدلسازی آسایش دمایی فضاهای سبز مختلف در گرمترین دوره سال در شهر مشهد (چکیده)
42 - کاهش آلودگی هوا توسط بامهای سبز در مشهد با استفاده از اندازهگیری ذرات معلق هوا (چکیده)
43 - توانایی ذخیره انرژی بام سبز گسترده با پوشش گیاهی متفاوت در مقایسه با بام بدون پوشش در یک دوره یکساله در ایران (چکیده)
44 - بررسی فاکتورهای رشدی و زیبایی شناسی گیاه پوششی شبدر سفید در مقایسه با چمن های مختلف جهت کاربرد در فضاهای سبز شهری (چکیده)
45 - اثر هشت هفته مصرف چای سبز، تمرین هوازی و نرکیب آن بر آنزیم های کبدی و آپوپروتئین سرمی زنان دارای اضافه وزن غیرفعال (چکیده)
46 - محاسبه تبخیر و تعرق فضای سبز به روش سبال (مطالعه موردی: پارک ملت مشهد) (چکیده)
47 - تأثیر مادهآلی بر میزان جذب کادمیوم توسط گیاه لوبیا سبز (چکیده)
48 - تأثیر کود گاوی و کادمیم بر بیومس و ارتفاع گیاه لوبیا سبز (چکیده)
49 - پیش بینی تاثیر فضای سبز بر تغییرات خرد اقلیمی اماکن مسکونی مشهد طی گرمترین دوره سال (چکیده)
50 - برنامه‌ ریزی سبزراه‌های شهری (مطالعه موردی: منطقه یازده شهری کلان‌شهر مشهد) (چکیده)
51 - کاربرد و اهمیت بسته¬بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) برای میوه¬جات و سبزیجات تازه (چکیده)
52 - نسبت طلایی در طراحی منظر و فضای سبز (چکیده)
53 - بررسی تاثیر غلظت های مخلف گلوکز بر میزان برخی متابولیت های جلبک سبز Tetraselmis sp به منظور کاربرد در آبزی پروری (چکیده)
54 - بررسی تاثیر نوع محیط کشت برمقدار و بهره وری لیپید جلبک سبز Tetraselmis sp. به عنوان منبع تولید بیودیزل (چکیده)
55 - تاثیرکمبود نیتروژن بر انباشتگی نشاسته و لیپید در جلبک سبز Tetraselmis sp. با استفاده از سیستم کشت دو مرحله ای (چکیده)
56 - امکان سنجی قابلیت شناسایی کپک سبز پرتقال با تصویربرداری طیفی (چکیده)
57 - اثر تعاملی مصرف مکمل چای سبز و تمرین هوازی بر پرویتئین واکنشگر C و نیمرخ لیپیدی زنان چاق غیرفعال (چکیده)
58 - تحلیل مقایسه‌ای روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره AHP و ANP در مکان‌یابی فضاهای سبز روستایی (چکیده)
59 - ارائه چارچوبی یکپارچه جهت تخصیص سفارشها، تعیین رویکرد پرداخت و زمانبندی و مسیریابی محموله ها در شبکه حمل ونقل بین وجهی سبز (چکیده)
60 - کاهش وزن با تمرینات هوازی بهمراه مصرف مکمل چای سبز در افراد دارای اضافه وزن (چکیده)
61 - طراحی زنجیره تامین سبز با امکان به روزرسانی ماشین آلات و در نظر گرفتن روند افزایشی در آلاینده های تولیدی (چکیده)
62 - بررسی تاثیر جداسازی آب شرباز آب مصرفی فضای سبز در میزان کاهش مصرف آب و کاهش هزینه ها(مطالعه موردی شهر قاین) (چکیده)
63 - تحلیل اثرات اقتصادی و اجتماعی کاشت پسته در روستاهای بخش مرکزی شهرستان سبزوار (چکیده)
64 - تاثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار (چکیده)
65 - ارزیابی میزان تحقق کاربری های تجاری، آموزشی و فضای سبز طرح تفصیلی کاشمر (مطالعه موردی شهر کاشمر) (چکیده)
66 - تحلیل فضای سبز شهری و تعیین مکان بهینه با استفاده از مدل محاسبگرد رستری (نمونه موردی: منطقه سه شهرداری مشهد) (چکیده)
67 - ادغام سیستم فتوولتائیک خورشیدی و پشت بام سبز (چکیده)
68 - بررسی فنولوژی و استقرار گونه Enneapogon persicus بومی شهرستان مشهد جهت استفاده در فضای سبز شهری (چکیده)
69 - تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان (چکیده)
70 - توسعه پایدار و کم هزینه فضای سبز با اهلی سازی گیاهان بومی و روشهای نوین آبیاری (چکیده)
71 - انتخاب معیارهای مناسب جهت توسعه فضای سبز شهری با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی شهر مشهد) (چکیده)
72 - بررسی امکان سبز شدن و استقرار اولیه گونه های مرتعی Eurotia ceratoides, Agropyron desertorum, و Salsola arbuscularis در خاک زیراشکوب گیاه Salsola arbusciliformis در شرایط کشت گلدانی (چکیده)
73 - بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنولها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز (چکیده)
74 - . بهینه سازی استخراج لیپید از جلبک سبز .Tetraselmis sp (چکیده)
75 - . مقایسه برخی روش های شکست دیواره سلولی در جلبک سبز .Tetraselmis sp (چکیده)
76 - پالایش سبز راهکاری طبیعی در راستای حفاظت از محیط زیست (چکیده)
77 - بررسی میزان مقاومت به شوری دو گیاه هالوفیت: Seidlitzia rosmarinus وReaumuria fruticosa از منطقه کال شور سبزوار (چکیده)
78 - مطالعه ی گونه های گیاهی مناسب نمای سبز به‌ منظور کاهش تراز شدت صوت (چکیده)
79 - تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهدارنده تونل انتقال آب سبزکوه به چغاخور با استفاده از روشهای تجربی و عددی (چکیده)
80 - بررسی میزانه تحقق پذیری طرح تفصیلی درشهرمشهد منطقه 10 کاربریهای فضای سبزوتفریحی ، ورزشی و فرهنگی تاریخی (چکیده)
81 - بام سبز و چالش های احداث و استقرار آن در مناطق خشک ایران (چکیده)
82 - گیاهان هرز و مهاجم در فضاهای سبز و مناطق صنعتی، شناخت و مدیریت (چکیده)
83 - کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی‏کربنات سدیم (چکیده)
84 - بررسی ساختار جوامع، تنوع گونه ای و تهیه نقشه پراکنش علف های هرز فضای سبز شهری (گلکاری و چمنکاریهای) بوستان های مناطق 22 گانه شهر تهران (چکیده)
85 - تأثیر تنش شوری بر برخی پارامترهای عملکردی و خصوصیات مورفولوژیکی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.) در شرایط هیدروپونیک (چکیده)
86 - مدل سازی نشت در بدنه و پی سد مخزنی روداب سبزوار به روش اجزا محدود با استفاده از نرم افزار Seep/W (چکیده)
87 - بررسی امکان جمع آوری آب از سطح جاده ها و بزرگراه ها جهت ایجاد فضای سبز در مناطق خشک و نیمه خشک (چکیده)
88 - تنوع گونه ای سن های شکارگر فعال روی درختان کاج Pinus mugo در فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
89 - کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه (چکیده)
90 - ارزیابی کارایی استفاده از علف‌کش های مختلف در کنترل علف‌های هرز زیره سبز ((Cuminum cyminum L. (چکیده)
91 - ارزیابی پتانسیل زینتی چند گونه پیاز وحشی (Allium spp.) بومی خراسان با رویکرد کاشت در فضای سبز شهری (چکیده)
92 - ارزیابی تأثیر برخی علفکشها بر رشد و عملکرد زیره سبز) (Cuminum cyminum L. (چکیده)
93 - ارزیابی وضعیت عناصر غذایی و تعیین محدودیت‌های بستر خاک فضای سبز پایانه مسافربری امام رضا (ع)، مشهد (چکیده)
94 - مطالعه کفشدوزک های روی درختان کاج و سرو در فضای سبز شهری شهرستان مشهد به همراه معرفی گونه غالب (چکیده)
95 - مورچه های همزیست با شته های درختان کاج Pinus mugo در فضای سبز شهرستان مشهد (چکیده)
96 - تاثیرگونه های بومی ایران در سیستم بام سبز بر تعدیل دمایی و ذخیره انرژی ساختمان (چکیده)
97 - نقش بام سبز در مصرف انرژی در داخل ساختمان و مقایسه آن با بام های سنتی (چکیده)
98 - رخساره‌های سنگی، پیوستگی رسوبی و ترکیب رسوبات در رودخانه صدخرو(غرب سبزوار) (چکیده)
99 - مدل سازی تلفات تبخیر و بادبردگی آبپاش های اسپری مورد استفاده در فضاهای سبز شهری (چکیده)
100 - پیش‌بینی میزان رشد ابعاد مختلف زیتون تلخ(Melia azedarach) و توت زینتی (Morus alba) در فضای سبز شهری (چکیده)
101 - اثر نسبت‌های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد (چکیده)
102 - زنجیره تامین سبز با امکان به روز شدن تکنولوژی (چکیده)
103 - سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی مناطق چشمه خوری و شکسته سبز، خور، شمال غرب بیرجند (چکیده)
104 - ارزیابی فضای سبز شهری و مکان یابی آن با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره فازی )مطالعه موردی منطقه سه شهرداری مشهد( (چکیده)
105 - افزایش کارایی مصرف آب در فضای سبز شهری با استفاده از گیاهان پوششی ومالچها (چکیده)
106 - کم آبیاری، راهکاری برای استفاده بهینه از آب در فضاهای سبز مناطق خشک (چکیده)
107 - استفاده از گیاهان پوششی در فضای سبز شهری و کارکرد های آنها با تاکید بر مناطق خشک (چکیده)
108 - بررسی برخی مشکلات فضای سبز از لحاظ آلرژی زایی گیاهی (چکیده)
109 - تحلیل و پایذاری گوه های تشکیل شذه در طول مسیر تونل انتقال آب سبزکوه به چغاخور تا استفاده از نرم افزار Unwedge (چکیده)
110 - بررسی ژئومکانیکی توده سنگ های مسیر تونل انتقال آب سبزکوه به چغارخور و طراحی سیستم نگهدارنده اولیه براساس روش های تجربی (چکیده)
111 - بررسی کاهش آلودگی های متابولیتی ناشی از جلبکهای سبز-آبی با فرآیندهای امواج فراصوت، ایرلیفت و فیلتراسیون، مطالعه موردی : سد کارده (چکیده)
112 - مقایسه خواص فیزیکی سه اکوتیپ مهم گیاه جدید کوشیا بیرجند، بروجرد و سبزوار در دو حالت مغز و دانه (چکیده)
113 - بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان سبزوار (چکیده)
114 - ارزیابی ویژگی های آللوپاتیک گیاهان دارویی نعنا و زیره سبز بر برخی صفات آفتابگردان (چکیده)
115 - مکان یابی مناطق مناسب کشت زعفران در شهرستانهای سبزوار و تربت حیدریه با بررسی عوامل اقلیمی مؤثر (چکیده)
116 - تاثیر اکسید روی نانو و معمولی و قارچ میکوریزا آربسکولار بر رشد و عملکرد گیاه لوبیا سبز Phaseolus vulgaris (چکیده)
117 - سنتز سبز نانوذرات پلاتین با استفاده از پلی اکسومتالات (چکیده)
118 - ارائه یک مدل تصادفی دو مرحله ای برای طراحی شبکه زنجیره تامین سبز با در نظر گرفتن تجارت مجوزهای نشر آلودگی (چکیده)
119 - مکان‌یابی بهینه فضاهای سبز در سکونتگاه‌های روستایی (مطالعه موردی: نقاط روستایی شهرستان خواف) (چکیده)
120 - گزینش منطقه ای گیاهان، ابزاری مفید و کارآمد در مدیریت اقتصادی فضای سبز (چکیده)
121 - استفاده از مالچ با زیر پوشش پلاستیک جهت صرفه جویی در مصرف آب و هزینه های نگهداری بسترهای فضای سبز (چکیده)
122 - نگاه اقتصادی به فضای سبز بر پایه تولیدات جنبی و کارکردهای عملی (چکیده)
123 - حفظ انرژی با گیاهان پوششی در معماری دیواره های سبز و باغ بام ها (چکیده)
124 - اولین گزارش از ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزائیک پیسک سبز خیار در استان های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
125 - تلفیق داده های زمین فیزیکی با حفاری های اکتشافی درمحدوده مرکزی منطقه شکسته سبز، شمال غرب بیرجند (چکیده)
126 - تعیین برنامه زراعی شهرستان سبزوار با استفاده از برنامه ریزی فازی دو نوا (چکیده)
127 - بررسی اثر آللوپاتی گونه گیاهی .Ceratophyllum demersum L بر رشد‌ جلبک سبز Scenedesmus quadricauda (Turpin) de Brébisson (چکیده)
128 - مقایسه و ارزیابی برخی شاخص های رشد گونه های غالب فضای سبز شهری در سیستم های آبیاری زیرسطحی سفالی، قطره ای و سطحی (چکیده)
129 - بررسی چگونگی برنامه ریزی سبزراه های شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهری کلان شهر مشهد (چکیده)
130 - معرفی گونه هایی از نماتدهای انگل گیاهی جنس های Ditylenchus و Pratylenchus (Tylenchomorpha, Tylenchoidea) از مزارع سبزی کاری (چکیده)
131 - کاربرد معماری هوشمند در ساختمان سبز (چکیده)
132 - معماری سبز در شهرهای جدید (چکیده)
133 - قابلیت تاغ در ترسیب کربن آلی خاک در تپه‌های شنی سبزوار (چکیده)
134 - خوشه بندی صنایع در محیط فازی از لحاظ توجه به میزان سبزیت زنجیره تامین جهت مدیریت زیست محیطی (چکیده)
135 - اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
136 - بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن (چکیده)
137 - بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز (چکیده)
138 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
139 - کابرد بازاریابی اجتماعی در تمایل به رفتار خرید سبز با استفاده از تئوری رفتار منطقی (چکیده)
140 - اثر ترکیب های مختلف کشت مخلوط برخصوصیات کمی و کیفی زیره سبز (Cicer arietinum L.) و نخود زراعی (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
141 - ساختمان سبز- ستارزاده (چکیده)
142 - تاثیر استفاده از خاکپوش های غیرزنده (مالچ) در فضای سبز شهری (چکیده)
143 - وضعیت فضای سبز برخی شهرهای شمالی ایران از نظر پوشش خاک و ارائه فضاهای سبز پایدار با استفاده از گونه های گیاهان پوششی بومی منطقه (چکیده)
144 - شیمی کانی ها و سنگ شناسی توده های گابرویی مجموعه افیولیتی جنوب شرق سلطان آباد سبزوار (چکیده)
145 - بررسی پارامترهای بافتی و نامگذاری رسوبات در رودخانه صدخرو (غرب سبزوار) (چکیده)
146 - تعیین سن، منشأ و جایگاه تکتونیکی توده های نفوذی جنوب سبزوار (چکیده)
147 - معماری، سبک زندگی و اندیشه سبز (چکیده)
148 - ارزیابی روش های مختلف زمین آمار در پهنه بندی تغییرات PH و TDS آبهای زیر زمینی دشت سبزوار (چکیده)
149 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
150 - مأموریت و چشم انداز سازمانی سبز مورد مطالعه: شرکت های برتر ایرانی در مقایسه با شرکت های برتر جهانی (چکیده)
151 - بررسی کاهش و مدیریت آلودگی صوتی با کاربست فضای سبز شهری در کلانشهر مشهد (چکیده)
152 - بررسی ترکیب و نقش لیتولوژی اطراف در تولید رسوبات حوضه آبریز رودخانه صدخرو (غرب سبزوار) (چکیده)
153 - پیوستگی رسوبی و رخساره های سنگی در رودخانه صد خرو (غرب سبزوار) (چکیده)
154 - بررسی نشست زمین و ایجاد شکاف در دشت سبزوار (چکیده)
155 - بررسی نهاده‌های مصرفی تولید پنبه در شهرستان سبزوار از دیدگاه مدیریت مصرف انرژی در کشاورزی (چکیده)
156 - ارائه یک مدل تصادفی دو مرحله ای برای طراحی شبکه زنجیره تامین سبز با در نظر گرفتن تجارت مجوزهای نشر آلودگی (چکیده)
157 - مطالعه ویژگی های جوانه زنی بذر تعدادی از توده های بومی زیره سبز خراسان تحت تاثیر تاریخ های کاشت پاییزه (چکیده)
158 - ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری (چکیده)
159 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
160 - کاربرد گیاه دارویی آویشن به عنوان گونه مقاوم به کم آبی در طراحی فضای سبز شهر مشهد (چکیده)
161 - بررسی عوامل اجتماعی تاثیر گذر بر پیاده سازی شهر الکترونیک در سبزوار (چکیده)
162 - کاربرد الگوریتم ژنتیک جهت خوشه بندی فازی صنایع منطقه ویژه پارس جنوبی از حیث عمل به مدیریت زنجیره تأمین سبز (چکیده)
163 - اثرات عمق های مختلف کاشت و فشردگی خاک بر روند سبز شدن و رشد اولیه نشاء رقم های (Capsicum annum L.) فلفل ر شرایط گلخانه (چکیده)
164 - مدل سازی نشت در بدنه و پی سد مخزنی روداب سبزوار به روش اجزاﺀ محدود با استفاده از نرم‌افزار Seep/W (چکیده)
165 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل (چکیده)
166 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
167 - تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده (چکیده)
168 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
169 - شناسایی نواحی بحرانی منابع آب شهر سبزوار بر اساس بار آلودگی نیترات (چکیده)
170 - ارزیابی تنوع زیستی سبزیجات در بوم نظام های زراعی ایران (چکیده)
171 - بیین الگوی نظری نقش خدمات شهری سبز در زیست پذیری شهری (چکیده)
172 - اثر ترکیب های مختلف کشت زیره سبز و نخود زراعی بر جذب و خصوصیات کمی و کیفی زیره سبز (چکیده)
173 - بررسی امکان جمع آوری آب از سطح جاده ها و بزرگراهها جهت ایجاد فضای سبز در مناطق خشک (چکیده)
174 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) بر باسیلوس سرئوس (چکیده)
175 - اثر دما و پتانسیل آب بر سبزشدن دوگونه‌ علف هرز تاج خروس ریشه قرمز (Amaranthus retroflexus) و تاجریزی سیاه (Solanum nigrum) در محیط کنترل شده (چکیده)
176 - زمین شناسی، دگرسانی، کانی‌سازی و ژئوشیمی محدوده اکتشافی شکسته سبز شمال غرب بیرجند (چکیده)
177 - ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد در مخلوط هایی از سه توده (سبزوار، کلات، کاشمر) کنجد (Sesamum indicum L.) (چکیده)
178 - بررسیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روش فرکتال در ناحیه هلاک آباد (جنوب سبزوار) (چکیده)
179 - مقایسه و ارزیابی سیستمهای آبیاری قطرهای و سطحی در گونه های غالب فضای سبز شهری مطالعه موردی: مشهد (چکیده)
180 - مطالعات مغناطیس سنجی زمینی، IP/RS و ژئوشیمی در منطقه شکسته سبز، شمال غرب بیرجند (چکیده)
181 - اثر تنش خشکی بر برخی از شاخص‌های بیوشیمیایی در چهار گونه پوششی (چمن لولیوم پرنه ، پتنتیلا ، شبدر سفید و فرانکینیا ) با قابلیت استفاده در فضای سبز (چکیده)
182 - بررسی اثر روش های غیرشیمیایی بر تراکم و زیست توده علف های هرز در زیره سبز (چکیده)
183 - ارزیابی تراکم و جمعیت علف های هرز و عملکرد در کشت مخلوط ردیفی زیره سبز و لوبیا (چکیده)
184 - اثر سطوح مختلف کود دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
185 - ارزیابی تأثیر همزیستی میکوریزایی بر عملکرد کمّی و کیفی گیاه دارویی زیره سبز (چکیده)
186 - اثرات تلقیح بذر توسط کودهای زیستی بر خصوصیات رشدی سه رقم گندم در مرحله سبزشدن در شرایط گلخانه (چکیده)
187 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
188 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
189 - استفاده از روش غیر تخریبی MRI در تعیین عوارض درونی میوه ها و سبزی ها-پیاز و انار (چکیده)
190 - آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی (چکیده)
191 - بررسی اثر سهمیه آلودگی و گواهی سبز بر کاهش آلودگی و حمایت از پروژه های انرژی تجدید پذیر (چکیده)
192 - ارزیابی برخی خصوصیات جوانه‌زنی و سبز شدن بذور رازیانه (Mill. Foeniculum vulgare) تولید شده تحت شرایط استفاده از کودهای بیولوژیک و آلی در مزرعه (چکیده)
193 - سایلان سبز برای امیزه های لاستیکی (چکیده)
194 - کانی شناسی، پترولوژی سنگ منشا و شرایط تشکیل کانسار اسکارن آهن ابوذر، شمال شرق سبزوار (چکیده)
195 - برآورد درجه حرارت های کاردینال و زمان حرارتی مورد نیاز برای جوانه زنی و سبزشدنژنوتیپ های نخود(Cicer arietinum L) (چکیده)
196 - ارائه یک مدل دو سطحی به منظور تعیین قیمت کربن در یک زنجیره تامین سبز با درنظرگرفتن طرح تجارت نشر (چکیده)
197 - اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) (چکیده)
198 - شبیه سازی الگوی سبز شدن گونه های علف هرز در مزرعه ذرت (Zea mays L.) بر اساس مدل‌های سیگموئیدی (چکیده)
199 - شیمی کانیها و زمین دما- فشارسنجی توده های گابرویی- دیورتی زون افیولیتی سبزوار (جنوب شرق سلطان آباد) (چکیده)
200 - بررسی دگرسانی و کانی سازی گستره هلاک آباد-ششتمد (جنوب سبزوار) (چکیده)
201 - پترولوژی و ژئوشیمی توده های گابرویی- دیورتی زون افیولیتی سبزوار (جنوب شرق سلطان آباد) (چکیده)
202 - بررسی اثر تاریخ کاشت به عنوان راهکاری ارگانیک بر تراکم و زیست توده علف های هرز و عملکرد زیره سبز (چکیده)
203 - تأثیر روش های مختلف کنترل بر جمعیت و زیست توده علف های هرز و عملکرد زیره سبز (چکیده)
204 - بررسی تاریخ‏ کاشت، کود بیولوژیک و کشت مخلوط بر عملکرد و کمیت اسانس زیره سبز و شنبلیله (چکیده)
205 - معرفی گونه هایی از دو جنسPratylenchus و Ditylenchus از مزارع سبزیکاری حومه مشهد (چکیده)
206 - ارزیابی اثر مدیریت علف های هرز در مراحل مختلف رشدی زیره سبز بر جمعیت علف های هرز و عملکرد (چکیده)
207 - بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ بروش تاگوچی (چکیده)
208 - ارزیابی کاشت پائیزه اکوتیپ های زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
209 - بررسی خصوصیات رشد و نمو ده گونه گیاه پوششی در فضای سبز جزیره کیش در فصل گرم (چکیده)
210 - اهمیت استفاده از گیاهان دارویی در توسعه فضای سبز شهری (چکیده)
211 - ارزیابی سطح توسعه یافتگی مناطق روستایی شهرستان سبزوار با تلفیق روش‌های تحلیل عاملی و تاکسونومی (چکیده)
212 - ارزیابی جوانه زنی وسبزشدن توده های یولاف وحشی (Avena ludoviciana) حساس و مقاوم به علفکش های آریلوکسی فنوکسی پروپیونات جمع آوری شده از مزارع گندم شهرستان‌های دزفول و اندیمشک (چکیده)
213 - اثر چای سبز در مهار آسیب های کروموزومی القایی امواج تلفن همراه ( 940 مگا هرتز) بر اریتروسیت های پلی کروماتیک مغز استخوان موش نر بالب سی (چکیده)
214 - الگوی سامان‌دهی فضای سبز شهری با استفاده از GIS در منطقه ی 10 شهرداری مشهد (چکیده)
215 - ارائه‌ی الگویی متفاوت در سامان‌دهی فضایی سکونتگاه‌های روستایی( مطالعه موردی: شهرستان سبزوار) (چکیده)
216 - مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی و رقم هندی زیره سبز(Cuminum cyminum) در شرایط خشکی و شوری (چکیده)
217 - بررسی تاثیر نسبت های کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum) (چکیده)
218 - بررسی خاستگاه تکتنوماگمایی و سری شیمیایی سنگهای ولکانیکی کالرد ملانژ سبزوار (شمال سنگ سفید) (چکیده)
219 - ژئوشیمی و کانی سازی در ارتباط با کانی زایی مس در غرب نوار آلتراسیونی ھلاک آباد (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
220 - اثر میزان آبیاری و عمق کاشت ریزوم بر زمان سبز شدن و خصوصیات علف هرز پنجه مرغی (Cynodon dactylon) (چکیده)
221 - ارزشیابی عملکرد دهیاری ها از دیدگاه روستاییان-دهستان بیهق شهرستان سبزوار- (چکیده)
222 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
223 - فرایند درآمدزایی و مهاجرت روستاییان به شهر سبزوار (چکیده)
224 - بررسی آثار رفاهی و زیست محیطی مالیات سبز وکاهش یارانه سوخت در ایران با استفاده از مدل تعادل عمومی قابل محاسبه (چکیده)
225 - مطالعه دامنه میزبانی سوسک سبزلاک پشتی (Cassida rubiginosa(Col. Chrysomelidae) عامل کنترل بیولوژیک گیاه خارلته (Cirsium arvense) (چکیده)
226 - کاربرد آنالیز مولفه های اصلی در جهت شناسایی آنومالیهای ژئوشیمیایی و نواحی دگرسان در ناحیه هلاک آباد، سبزوار (چکیده)
227 - مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمی پرلیت جهت تعیین پرلیت ها ی تجاری و غیرتجاری درمنطقه ذوالفرخ (جنوب غرب سبزوار، ایران) (چکیده)
228 - بررسى حساسیت حشرات کامل بالتورى سبز(Chrysoperla carnea Stephens (Neuroptera: Chrysopidae به چند حشره کش متداول، در شرایط آزمایشگاهى (چکیده)
229 - مقایسه ی حساسیت حشرات کامل نر و ماده ی بالتوری سبزChrysoperla carnea (Stephens) (Neuroptera: Chrysopidae) به سه حشره کش در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
230 - اثرات کشندگی چهار حشره کش روی مراحل تخم و لارو سن اول بالتوری سبزChrysoperla carnea (Stephens) (Neuroptera: Chrysopidae) در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
231 - الهیات سلبی از نظر افلوطین و سید عبدالاعلی سبزواری مفسر مواهب الرحمن (چکیده)
232 - بررسی تلفات تبخیروبادبردگی در آبپاشهای مورد استفاده در فضاهای سبز شهری (چکیده)
233 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
234 - استفاده از روش های صحیح کشاورزی (GAP) برای کاهش خطر آلودگی میکروبی میوه و سبزی تازه (چکیده)
235 - اثر مقادیر و زمان مصرف انواع کمپوستهای آلی بر تراکم و زیست توده علفهای هرز زیره سبز (چکیده)
236 - اثر جنس های مختلف میکوریزا و کود زیستی نیتروکسین بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (چکیده)
237 - بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه ریحان سبز و ریحان بنفش (چکیده)
238 - تعیین زونهای دگرسانی معدن کائولن بهارستان (جنوب غرب سبزوار، ایران): براساس مطالعات صحرایی، پتروگرافی و XRD (چکیده)
239 - مطالعات پتروگرافی و ژئوشیمی پرلیت جهت تعیین پرلیت ها ی تجاری و غیرتجاری درمنطقه ذوالفرخ (جنوب غرب سبزوار، ایران) (چکیده)
240 - زمین شناسی، پتروگرافی و اکتشافات ژئوشیمیایی افیولیتهای منطقه چشمه سیر سبزوار (چکیده)
241 - ارزیابی میزان تحقق کاربری های آموزشی ، بهداشتی و فضای سبز (چکیده)
242 - بررسی کاربرد پساب های شهری تصفیه شده درآبیاری گیاهان فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
243 - آلاینده‌های کشاورزی و ایجاد نواحی بحرانی در محدوده‌ی تأمین منابع‌ آب شهر سبزوار (چکیده)
244 - تحلیل مولفه های اصلی ناهنجاریهای ژئوشیمیایی رسوبات رودخانه ای در ناحیه هلاک آباد (سبزوار) (چکیده)
245 - ارزشها و کارکردهای محیط زیستی بام های سبز در توسعه پایدار شهری (چکیده)
246 - بررسی ساختاری مجموعه افیولیتی سبزوار در محدوده معدن کرومیت اولنگ (چکیده)
247 - بررسی عملکرد مدیریت شهری در گسترش فضاهای سبزعمومی(پارکها) با استفاده از روش تاپسیس (TOPSIS): مطالعه موردی شهر مشهد (چکیده)
248 - تحلیلی بر ابعاد اجتماعی فضاهای سبز شهری با تاکید بر دیدگاه شهروندان (چکیده)
249 - ارزیابی اثر مصرف کمپوست، ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
250 - بررسی حساسیت مراحل لارو سن اول و دوم بالتوری سبز Chrysoperla carnea Stephens (Neuroptera: Chrysopidae) به حشره کش های تیودیکارب و تیامتوکسام در شرایط آزمایشگاه (چکیده)
251 - اثر زمان نسبی سبز شدن و تراکم علف هرز سلمه تره (Chenopodium album L.) بر عملکرد دانه و بیولوژیک ذرت دانه‌ای (Zea mays L.) (چکیده)
252 - بررسی اثر تاریخ های کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد چهار توده بومی زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
253 - توصیف برخی فرایندهای واژواجی گویش سبزوار (چکیده)
254 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
255 - بررسی دوره های مرطوب و خشک سبزوار (چکیده)
256 - بررسی امکان کاربرد پساب های شهری تصفیه شده درآبیاری گیاهان فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
257 - مروری بر سیستم گیاه پالایی جهت بهبود کیفیت پس آب های صنعتی و خانگی به منظور آبیاری گیاهان فضای سبز (چکیده)
258 - بکارگیری برخی فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل Fusarium oxysporum f. sp Cumini (چکیده)
259 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی تکمیلی در سبزوار و امکان توسعه آنها (چکیده)
260 - بررسی های کانی شناسی ، ژئوشیمی و کانسار زائی ولکانیک های پست افیولیتی ترشیری بین سبزوار تا قوچان ( زرقان- کوه دوک ) (چکیده)
261 - کانی شناسی-ژئوشیمی و کاربرد صنعتی ذخایر کرومیت چاه یابو و چشمه پلنگ، زون افیولیتی سبزوار (چکیده)
262 - الگوهای طراحی فضای سبز در "شهر دوستار کودک" (چکیده)
263 - اثر تراکم و زمان نسبی سبز شدن علف هرز سلمه تره (Chenopodium album L) بر اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L) (چکیده)
264 - بررسی اثرات تاریخ کشت زمان و روش های کنترل علف های هرز بر تراکم و زیست توده علف های هرز در زیره سبز (چکیده)
265 - مطالعه فونستیک کنه های زیان آور درختان پهن برگ فضا های سبز شهرستان مشهد (چکیده)
266 - تأثیر محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (چکیده)
267 - بررسی اثر مقادیر مختلف کود نیتروژن و تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum) در منطقه کوشکک استان فارس (چکیده)
268 - راهبردهای کالبدی کنترل حاشیه‌نشینی در شهر سبزوار (چکیده)
269 - بررسی کانی شناسی، ژئوشیمی کانسار کائولن دربند (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
270 - ارزیابی و تحلیل کیفیت خدمات با استفاده از مدل سروکوال(مطالعه موردی:فضای سبز شهری مشهد) (چکیده)
271 - مقایسه تولیدمثل و تخم ریزی سه گونه از دوزیستان بی دم (قورباغه مردابیRanapelophylaxridibunda، قورباغه درختیHylasavignyiو وزغ سبزBufopseudepidaleaviridis) در منطقه مخملکوه خرم آباد (چکیده)
272 - تاثیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار (چکیده)
273 - تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار (چکیده)
274 - ارزیابی اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیکی،عملکرد، اجزاء عملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی زیره سبز(Cuminum cyminum) (چکیده)
275 - زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون ومغناطیس سنجی غرب معدن کائولن دربند (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
276 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در کمربند ولکانیکی- پلوتونیکی هلاک آباد (جنوب سبزوار) با نگرشی بر اکتشاف مس پورفیری (چکیده)
277 - کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانهای در غرب معدن کائولن دربند (جنوب غربی سبزوار) (چکیده)
278 - عوامل تاثیرگذار بر تمایل به مشارکت کشاورزان گندم‎کار در برنامه یارانه سبز برای پذیرش و بکارگیری عملیات حفاظتی خاک (چکیده)
279 - حاشیه‌نشینی در شهر سبزوار و راهکارهای مقابله با آن (چکیده)
280 - بررسی کاربرد گیاهان خشکی پسند زمین پوش در فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
281 - نور از دیدگاه سید حیدر آملی و سیدعبدالاعلی سبزواری (چکیده)
282 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
283 - ارزیابی کارآیی سوسک سبز لاک پشتی(Cassida rubiginosa) در کنترل بیولوژیکی علف هرز خارلته (Cirsium arvense) در شیروان (چکیده)
284 - تحلیل اقتصادی تولید و بازاریابی زیره سبز ( مطالعه موردی شهرستان سبزوار) (چکیده)
285 - ارز یابی سبز شدن توده های یولاف وحشی (Avena ludoviciana) حساس و مقاوم به علف کشهای آریلوکسی فنوکسی پروپیونات جمع آوری شده از مزارع گندم شهرستانهای دزفول و اندیمشک (چکیده)
286 - چگونگی امکان استفاده از انار در فضاهای سبز مناطق کویری (چکیده)
287 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
288 - بررسی اثر مدیریت اکولوژیک علفهای هرز در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (چکیده)
289 - اثر عمق قرارگیری بذرو ارتفاع غرقاب بر سبزشدن و رشد گیاهچه echinochoa (چکیده)
290 - بررسی تاثیر برداشت بی رویه بر کمیت و کیفیت آبخوان سبزوار (چکیده)
291 - بازاریابی سبز راهی بسوی رقابت پایدار (چکیده)
292 - تآثیر مقایسه هدر رفت ربایشی در تاج پوشش درختان همیشه سبز و خزانکننده مورد استفاده در پروژه های جنگل کاری (چکیده)
293 - ارزیابی کاشت پاییزه اکوتیپ های زیره سبز در شرایط اب و هوایی مشهد (چکیده)
294 - زیست شناسی و پارامترهای رشد جمعیت پایدار بالتوری سبز،Chrysoperla carnea (Stephens) (Neu.: Chrysopidae)، روی لارو سن اول کرم قوزه ی پنبه،bner (Lep.: Nuctuidae) Helicoverpa armigera (چکیده)
295 - واکنش تعدادی از توده های بومی زیره سبز (Cuminum cyminum L) به تاریخ های کاشت پاییزه در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
296 - بررسی تغییرهای فیزیومورفولوژیک سبزفرش های بومی و خارجی، در تنش خشکی و آبیاری دوباره (چکیده)
297 - بررسی پتانسیل استفاده از فرآیند تولید ورمی کمپوست برای بازیافت ضایعات سبزیجات میادین تره بار (مطالعه موردی-ضایعات سبزیجات میادین تره بار شهر مشهد) (چکیده)
298 - ارزیابی تحمل به شوری کوشیا (Kochia scoparia (L.) Schrad) در مرحله سبز شدن و گیاهچه‌ای (چکیده)
299 - بهره وری سبز و اندازه گیری آن (چکیده)
300 - بررسی تطبیقی حاشیه نشینی درشهرهای سبزوار ، نیشابور ، تربت حیدریه و گناباد (چکیده)
301 - تعیین آستانه شوری و دمای مناسب و بررسی اثرات توام آنها بر جوانه زنی زیره سبز Cuminum cyminum (چکیده)
302 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
303 - بررسی اثر تاریخ کاشت، زمان و روشهای مختلف مدیریت علف‌های هرز در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (چکیده)
304 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
305 - بررسی اثر میزان آب آبیاری و تغذیه بر صفات کمی و کیفی 6 رقم آفتابگردان زینتی برای توصیه در فضای سبز (چکیده)
306 - کاربرد دورسنجی جهت شناسایی نواحی مستعد کانی زائی در محدوده روستای هلاک آباد سبزوار (چکیده)
307 - برشی شدن هیدروترمالی در ولکانیکهای منطقه زرقان (شمال غربی سبزوار) (چکیده)
308 - پتروگرافی، دگرسانی و ژئوشیمی بخش غربی معدن هلاک آباد (جنوب سبزوار) (چکیده)
309 - بررسی و تحلیل ابعاد کیفیت خدمات با استفاده از مقیاس و ابزار سروکوال مطالعه موردی: فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
310 - استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان (چکیده)
311 - شوراهای روستایی در بوته ی خرده فرهنگ دهقانی راجرز نمونه شهرستان سبزوار (چکیده)
312 - هماهنگی واکه ای در گویش سبزواری (چکیده)
313 - مطالعه خصوصیات جوانه زنی و قوه نامیه بذر تعدادی از توده های بومی زیره سبز خراسان تحت تاثیر تاریخ کاشت (چکیده)
314 - بررسی عکس العمل اکوتیپ های زیره سبز نسبت به تنش خشکی در مرحله جوانه زنی (چکیده)
315 - بررسی روشهای ازدیاد جنسی و رویشی سبزی جدید «پپینو pepino) ‚Solanum muricatum, Aiton) » در ایران (چکیده)
316 - زمین شناسی، پتروگرافی و سنگ منشأ کانسار آهن تیپ اسکارن شرق معدن ابوذر، منطقه شترسنگ، شمال شرق سبزوار (چکیده)
317 - پتروگرافی، دگرسانی , کانی سازی در ارتباط با کانی سازی مس پورفیری درمنطقه هلاک آباد، جنوب سبزوار (چکیده)
318 - ژئوشیمی و کانی سازی درارتباط باکانی زایی مس در شرق نوار آلتراسیونی هلاک آباد -جنوب سبزوار (چکیده)
319 - کانی شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون، ژئوشیمی و کانی سازی بخش شرق معدن کائولن همدی هلاک آباد، ناحیه اکتشافی مس پورفیری (سبزوار). (چکیده)
320 - کانی شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون، ژئوشیمی و کانی سازی محدوده معدن کائولن همدی با نگرشی بر کانی سازی مس پورفیری، جنوب غرب سبزوار (چکیده)
321 - برنامه ریزی و مدیریت بهره برداری از منابع آب با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی (مطالعه موردی دشت نیشابور-سبزوار) (چکیده)
322 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
323 - مدیریت بهینه آبیاری فضای سبز با پایش داده‌های رطوبت خاک (چکیده)
324 - بررسی و ارزیابی استراتژیهای حفاظت از منابع آب در فضای سبز با تاکید بر استراتژیهای وابسته به قیمت‌ آب (چکیده)
325 - دستاوردهای استفاده از مدیریت طرح در پروژه‌های آب و فاضلاب مطالعه موردی مدیریت طرح فاضلاب شهرهای نیشابور، تربت حیدریه و سبزوار (چکیده)
326 - استراتژیهای ذخیره‌سازی و حفاظت از منابع آب در فضای سبز شهری (چکیده)
327 - راهبردهای بهینه مدیریتی در بخش آبیاری فضای سبز (چکیده)
328 - اثرات تاریخ کشت، زمان و روشهای کنترل علفهای هرز بر تراکم و بیوماس علفهای هرز در زیره سبز ارگانیک (چکیده)
329 - بررسی ترکیب های مختلف کشت مخلوط زیره سبز(Cuminum cyminum) و عدس(Lens culinaris) در سیستم های کشاورزی کم نهاده (چکیده)
330 - ارزیابی دمای پوشش سبز جهت زمان بندی آبیاری و عملکرد گیاه گندم زمستانه (چکیده)
331 - مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز (چکیده)
332 - بررسی اثر آللوپاتیک اندام هوایی علف هفت بند بر درصد سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی و ذرت (چکیده)
333 - تعیین مزیت محصولات صنعتی، جالیزی، سبزیجات و دانه های روغنی در استان خراسان: کاربرد شاخص های نوع اول (چکیده)
334 - آنالیز خلاء عملکرد زیره سبز در 9 منطقه از استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی با استفاده از رهیافت مدل‌سازی (چکیده)
335 - بررسی اثر تراکم های کاشت مخلوط زیره سبز و نخود با تأکید بر کنترل علفهای هرز (چکیده)
336 - ژئومورفولوژی حوضه آبریز سد سنگرد سبزوار (چکیده)
337 - اثرات شوري بر رشد، عملكرد، تجمع املاح و درصد اسانس زيره سبز (چکیده)
338 - مطالعه تنوع زیستی محصولات باغی، سبزی و صیفی ایران (چکیده)
339 - درياچه چشمه سبز گلمكان (ژنز و تحولات مورفوتكتونيك – مورفوكليماتيك) (چکیده)
340 - رسوب شناسي حوضه ابريز سد سنگرد سبزوار (چکیده)
341 - بررسی سن افیولیت ملانژ ناحیه سبزوار بر اساس اطلاعات فسیل شناسی و مقایسه ان با داده های رادیومتری (چکیده)
342 - توليد و كاربرد بتاكار و تنوئيد و كليسرول از جلبك سبز dunaliella (چکیده)
343 - ژئومورفولوژي و رسوب شناسي حوضه ابريز سنگرد سبزوار (چکیده)
344 - اهميت بررسي راههاي شناسايي و اندازه گيري باقيمانده سموم ارگانوفسفره در ميوه ها و سبزيها از نقطه نظرا (چکیده)
345 - بررسی ریشه شناختی نام «چشمه سو»(چشمه سبز) (چکیده)
346 - شبیه سازی عددی تصادم در میوه جات و سبزیجات بکمک مدلی در محیط های گسسته. (چکیده)
347 - بررسی تنوع زنتیکی بین لاین های زیره سبز ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
348 - بررسی دوره بحرانی کنترل علف هرز در گیاه دارویی زیره سبز Cuminum cyminum) (چکیده)
349 - استفاده از مدل هاي اگروكليماتولوژي براي تطبيق مراحل فنولوژيكي زيره سبز با فاكتورهاي محيطي (چکیده)
350 - بررسی اثرات آللوپاتی اسانس Bunium persicum و Cuminum cyminum بر جوانه زنی بذور برخی از علفهای هرز (چکیده)