عنوان : ( تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد )
نویسندگان: محمدحسین حدادخداپرست ,چکیده
یکی از روشهای افزایش کیفیت محصولات منجمد استفاده از بهبوددهنده ها میباشد .در این پژوهش از سه افزودنی شامل امولسیفایر DATEM در سطوح (صفر و ۳./ درصد)، اسید اسکوربیک در سطوح (صفر و ۲۰۰ پی پی ام )و آنزیم آلفا آمیلاز (صفر و ۵۰۰ پی پی ام ) استفاده گردید.نمونه ها پس از آماده سازی و بعد از طی سه دوره زمانی یک هفته،دو هفته و یکماه از سردخانه خارج گردیده . زمان تخمیرخمیر و حجم مخصوص نان حاصل اندازه گیری شد .تاثیر هر کدام از این مواد به صورت جداگانه و ترکیب با هم مورد ارزیابی قرار گرفت .نتایج نشان میدهد که با افزایش زمان نگهداری نمونه ها در سردخانه،زمان تخمیرافزایش و حجم مخصوص کاهش یافتند .بهترین نتیجه زمانی حاصل شد که از این افزودنیها در ترکیب با هم استفاده گردید.
کلمات کلیدی
, خمیرهای منجمد, کراواسان, بهبود دهنده ها@inproceedings{paperid:1007368,
author = {حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد},
booktitle = {هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2008},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {خمیرهای منجمد- کراواسان- بهبود دهنده ها},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2008