Title : ( اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده )
Authors: Elham Mahdian , Mostafa Mazaheri Tehrani , reza karazhyan ,Abstract
اثر میزان چربی شیر در سطح 7 باآتریهای آغازگر در طی زمان تخمیر و خصوصیات حس ی نمونه های ماست غلیظ شده ، pH با ماده جامد آل 23 % بررسی شد. صفات مورد بررسی در حین تخمیر شامل اسیدیته و تعداد باآترهای آغازگر ( استرپتوآوآوس ترموفیلوس و لاآتوباسیلوس بولگاریکوس) و در محصول ایی شامل ارزیابی طعم و بافت نمونه ها بودن د. آزمایشات در سه تکرار انجام گرفت . بررسی آماری نتایج نشان داد آه افزایش نداشته ولی باعث آاهش اسیدیته pH سطح چربی اثر معنی داری بر افزایش 2 به 9% باعث آاهش تعداد اس ترپتوآوآوس / نمونه ها شد . افزایش سطح چربی از 7 279 شده در حالی آه میزان چربی × 106 cfu/ml 391 به × 106 cfu/ml ترموفیلوس از اثر مشخ صی بر رشد باآتری دیگر (لاآتوباسیلوس بولگاریکوس ) نداشت . افزایش چربی تأثیر مشخصی برپذیرش حسی نمون هها نداشت.
Keywords
ماست؛ ماست غلیظ شده؛ میزان چربی؛ فعالیت باآتریهای آغازگر@inproceedings{paperid:1010744,
author = {Mahdian, Elham and Mazaheri Tehrani, Mostafa and Karazhyan, Reza},
title = {اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده},
booktitle = {دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی},
year = {2006},
location = {اصفهان, IRAN},
keywords = {ماست؛ ماست غلیظ شده؛ میزان چربی؛ فعالیت باآتریهای آغازگر},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده
%A Mahdian, Elham
%A Mazaheri Tehrani, Mostafa
%A Karazhyan, Reza
%J دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی
%D 2006