پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (5), سال (2006-9) , صفحات (305-314)

عنوان : ( ارزیابی کینتیک، چروکیدگی و آبگیری مجدد در فرآیند خشک کردن میگو )

نویسندگان: محبت محبی , فخری شهیدی , محمدرضا اکبرزاده توتونچی , سیدمحمود موسوی , حمیدبهادر قدوسی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

ارزیابی کینتیک، چروکیدگی و آبگیری مجدد در فرآیند خشک کردن میگو

کلمات کلیدی

, میگو, خشک کردن, چروکیدگی, آبگیری مجدد